Medicii austrieci: "Teo Trandafir se simte mai bine"!

Fosta moderatoare TV răspunde foarte bine la tratament, lucru care-i face pe medici să declare că nu vor recurge la o intervenţie chirurgicală în acest caz.

Fosta moderatoare TV răspunde foarte bine la tratament, lucru care-i face pe medici să declare că, probabil, nu vor fi nevoiţi să recurgă la o intervenţie chirurgicală în acest caz. "Am încercat să evităm o procedură chirurgicală invazivă întrucât este cea mai modernă terapie în cazurile de pancreatită acută, şi putem spune, cu prudenţă totuşi, că această strategie pare să fie un succes", a declarat adjunctul departamentului de chirurgie, profesorul Michael Gnant.

Pe acelaşi ton vorbeşte şi anestezistul-şef al secţiei de Chirurgie: "Noi am fost în măsură să stabilizăm şi să renormalizăm marea majoritate a funcţiilor organului".



Ceea ce nu pot spune medicii deocamdată este că Teo este în afara oricărui pericol. Infecţia încă există, acesta este şi motivul pentru care nu au transferat-o încă de la Terapie Intensivă. "Dacă situaţia continuă să se îmbunătăţească, Teo Trandafir ar putea fi transferată de la secţia de terapie intensivă într-o săptămână", afirmă şi directorul medical al AKH, profesorul Reinhard Krepler.

Teo Trandafir a fost internată pe 6 ianuarie 2011 în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului "Elias" din Capitală, unde i s-a pus diagnosticul de pancreatită acută.
6 zile mai târziu, vedeta a fost transportată la Viena, la Clinica AKH, toate costurile acestui transfer, plus cele pentru tratament şi spitalizare, fiind suportate de şeful Pro TV, Adrian Sârbu.

20 Ianuarie 2011