Andra, sexy la botezul fiului

David Alexandru, fiul Andrei şi al lui Cătălin Măruţă a fost botezat ieri. La petrecerea de botez au participat 300 de invitaţi care au petrecut de zor într-un restaurant din Otopeni.

David Alexandru, fiul Andrei şi al lui Cătălin Măruţă a fost botezat ieri (n.r. 19 iunie). La petrecerea de botez au participat 300 de invitaţi care au petrecut de zor într-un restaurant din Otopeni.

Naşii micuţului David sunt prietenii cuplului, Arpad Paszkany, patronul de la CFR Cluj Arpad Paskany şi iubita acestuia, Anamaria Feher. Slujba de creştinare a micuţului a durat mai bine de o oră şi s-a dorit a fi una discretă, fiind invitaţi doar naşii, familia şi câţiva prieteni apropiaţi.

Potrivit Mediafax, copilul a purtat o ţinută casual, cu jeanşi şi o cămaşă albastră, iar părinţii nu l-au scăpat din ochi.

A stat cuminte în braţele naşei preţ de câteva minute, până când a început să plângă şi a fost liniştit de mama sa. După ce a fost creştinat în apă sfinţită, David a fost îmbrăcat într-un costum negru cu papion.

Atât Andra, cât şi Cătălin au fost foarte emoţionaţi cu ocazia botezului primului lor copil. Andra a uimit prin ţinuta sa, parcă special purtată pentru a arăta cât de mult a slăbit după sarcină.
Rochia de culoare ivoriu, aleasă la sugestia stilistei personale, Dana Budeanu a fost foarte scurtă şi lăsa la iveală un decolteu foarte adânc, completată fiind de pantofii cu tocuri de 14 centimetri.

Printre artiştii care au cântat la petrecere se numără Holograf şi Taraful de la Clejani.