Colectiv. Mărturia incredibilă a unui tată care şi-a pierdut fiul de 19 ani

Alex Hogea, student la Automatică, a fost ucis de corupţie, orgoliul unor medici, birocraţie şi viruşii din Spitalul Universitar Bucureşti

Narcis Hogea a publicat un text emoţionant despre ultimele zile din viaţa fiului său, Alexandru. Adevărul a început, timid, să iasă la suprafaţă. În spatele acestei poveşti emoţionante descoperim haosul din serviciile româneşti de urgenţă amestecat cu cel din serviciile medicale.

Alexandru Hogea, 19 ani, un student al Facultăţii de Automatică a fost ucis de corupţie, orgoliile unor medici şi de birocraţie.

plecarea lui în străinătate a întârziat neprmis de mult, atât de mult încât când a fost trimis era infestat cu virusul piocianic. Iniţial, actele au fost făcute pentru Bruxelles, iar părinţii au fost trimişi acolo, pentru ca a doua zi să afle că Alex a fost ”expediat” de către tandemul Bănicioiu-Arafat la Viena. Băiatul s-a stins în data de 23 noiembrie.
Promisiunea tatălui de a face tot ce-i stă în puteri pentru a afla adevărul pluteşte ameninţător asupra medicilor, managerilor de spital şi asupra birocraţilor care au ratat ruşinos salvarea unei vieţi.
Această mărturie vine din infern. Iar acolo e multă durere!