20 de moduri de a-l face sa fie nebun dupa tine

Fie ca e omul vietii tale, sotul tau sau un partener cunoscut de putin timp, nu exista motive sa nu incerci sa-l faci sa fie nebun dupa tine!

Fie ca e omul vietii tale, sotul tau sau un partener cunoscut de putin timp, nu exista motive sa nu incerci sa-l faci sa fie nebun dupa tine!

1. Serata surpriza

Pentru aniversarea lui sau pentru sarbatorirea unui eveniment important din viata lui, organizeaza-i o serata surpriza, care ii va placea deosebit de mult. Invita-i prietenii, pune muzica lui preferata, ofera-i ceva numai pentru el, care ii va dovedi ca esti atenta la ceea ce ii place.

2. Fii "baietoi"

Arata-i latura ta "masculina", demonstreaza-i talentele tale in arta mesteritului, pasiunea ta pentru jocurile video, desenele animate sau benzile desenate. Arata-i pana unde poti sa ajungi cu simtul umorului, pe scurt, scoate de la sertar ceva care sa-l surprinda si care te va face speciala in ochii lui.

3. Primii pasi

Din cand in cand, fa primii pasi pentru el. Nu numai cand e vorba de sex, ci si pentru micile lucruri cotidiene, care ii dovedesc ca ocupa un loc in viata ta si ca nu este undeva, printre multi altii.

4. Sexy accidental

Ca sa fii sexy, nu trebuie intotdeauna sa ai aerul ca esti. Blugii prea mari si un tricou uzat pot sa te faca la fel de sexy de parca ai purta un neglijeu provocator. Daca intentiile tale sunt sexy, nu are importanta ce porti, vei fi. Deseori, cu cat facem mai putin pentru un barbat, cu atat mai mult il excita.

5. Usa

Cand se intoarce de la lucru, primeste-l intr-o tinuta "usoara". Fii sexy, provocatoare si nu-i da pace decat dupa ce l-ai "tulburat" bine! Dupa aceea, barbatul tau se va intoarce de la munca mult mai devreme.

6. Terenul

Pregateste-i terenul ca sa-i oferi o mica serata si o noapte lunga sub cerul liber sau intr-o cabana izolata. Fa in asa fel incat sa fiti singuri pe lume. O mancare buna, un vin bun si o partida buna de sex! Isi va aminti multa vreme de toate acestea!

7. O intalnire

Suna-l ca sa-i dai intalnire. Planifica serata si condu "ostilitatea". Du-te sa-l iei, du-i flori si invita-l la restaurant. Apoi iesiti la un bar sau mergeti la un spectacol. Barbatul tau va aprecia aceasta iesire, pentru ca ii va dovedi ca il iubesti pentru altceva decat pentru ce-ti poate oferi el.

8. Baia

Pregateste-i o baie cu multa spuma si intra cu el in apa. Mangaie-l sub apa: o sa ceara "repetir"!

9. Imbratisarea

Din cand in cand, strange-l in brate, doar ca sa-i dovedesti ca tii la el. Fa-o fara sa astepti nimic in schimb. Se va simti repede in siguranta si va fi fericit ca te are langa el.

10. Striptis

Fa-i un striptis in particular, interzicandu-i sa te atinga in timp ce dansezi. Daca esti jenata, indrazneste! Barbatul tau iti va aprecia curajul si cutezanta si va fi cu atat mai excitat!

11. Biletele

Renunta la cuvintele de dragoste scrise ca sa dovedesti ca il iubesti. Opteaza mai bine pentru biletele sexy, care il vor excita cand se asteapta mai putin. Inspira-te din cartile erotice sau multumeste-i pentru ultimul orgasm sau pentru o noapte deosebit de fierbinte. Strecoara-i biletelele acestea in buzunare, lasa-le in agenda lui sau pe perna: va fi fermecat!

12. Noutatea

Ofera-i o dupa-amiaza la hotel, deghizeaza-te in menajera. Fii indrazneata si lasa tabuurile acasa. In felul acesta, exista putine riscuri ca barbatul tau sa te uite.

13. Infiorarile

De fiecare data cand iti atinge bratul sau mana in public, infioara-te si arunca-i o privire deocheata. Asta il va da gata in mod sigur.

14. Priceperea

Arata-i ca esti priceputa. Demonstreaza-i unul dintre talentele tale. Prepara-i dulceata, confectioneaza-i o perna, canta-i un cantec, danseaza din buric, du-l la locul tau de munca ca sa vada cat de mult te admira colegii, pe scurt, arata-i de ce esti in stare!

15. Sugereaza-i lucruri uluitoare

Mergi cu el la restaurant? Nu purta lenjerie intima sub rochie si spune-i acest lucru inca de la aperitiv. Se va gandi toata seara numai la asta si e posibil sa te intorci foarte tarziu acasa... Daca mergi cu el la o petrecere si vrei sa pleci, scoate-ti sutienul si strecoara-l discret in mana lui, facandu-i ochi dulci. Nu va rezista mult timp si nu-ti va purta pica niciodata ca i-ai scurtat seara.

16. Depaseste-ti complexele

Dovedeste-i ca, desi ai complexe, esti destul de tare ca sa treci peste ele. Daca ii place lenjeria fina, poarta, chiar daca nu esti atat de subtirica pe cat ti-ai dori. Barbatul tau nu va remarca "sunculitele", ci doar ca esti foarte sexy. Iti va aprecia efortul si va fi foarte excitat vazandu-te astfel. Nu uita ca el nu are complexele tale, e cu tine si te doreste, te gaseste frumoasa asa cum esti. Atunci, mai bine sa dai totul si sa-i oferi un spectacol de care isi va aminti multa vreme.

17. Micile cadouri

Ofera-i mici cadouri, mici surprize care dovedesc ca esti atenta la gusturile si la nevoile sale. Are un caine? Data viitoare cand il vizitezi, adu-i o sticla de vin pentru el si un os pentru caine. Iubitul tau va fi incantat de acest gest, si catelul la fel!

18. Complimentele

O data pe zi, fa-i un compliment. Fie ca e vorba despre felul cum arata, de atitudinea lui, de activitatea sau de masina sa, fa-i un compliment. Nu veni cu flori si cu covor rosu, dar nu ezita sa-i gasesti calitati si sa-i spui acest lucru.

19. Masajul

Barbatul tau a avut o saptamana grea? Pregateste-i o sedinta de masaj. Fara sa ajungi la aspectul sexual, fa-l sa se simta bine. Aprinde lumanari si pune o muzica domoala in camera, invita-l sa faca un dus si maseaza-l indelung cu ulei caldut. Si, dupa cum spune proverbul, un masaj implica altul... nu uita sa planifici destul de curand masajul pe care ti-l datoreaza acum.

20. Saruta-l

Isi citeste ziarul? E la telefon? Se uita la televizor? Apropie-te incetisor si saruta-l delicat. Da-i un sarut dulce, care sa nu aminteasca prea mult de sex, ci care sa fie plin de tandrete si de dragostea pe care o ai pentru el. Apoi, treci mai departe. Sunt sigura ca se va tine dupa tine ca sa beneficieze de urmare!