Produsele Moroccanoil Color Continue au fost desemnate “Best Hair Color Products 2019”

Noua gamă de produse Moroccanoil destinată îngrijirii părului vopsit, Moroccanoil Color Continue, a fost desemnată Best Hair Color Products 2019, la categoria Best Color-Safe Shampoo & Conditioner, în cadrul NewBeauty Awards.
Premiul internațional vine să confirme încă o dată eficiența produselor Moroccanoil în îngrijirea părului natural sau vopsit.

Gama Moroccanoil Color Complete reprezintă o abordare revoluționară 360° de îngrijire a culorii părului și include un regim complet de produse pe bază de ulei de argan, ce pot fi folosite atât în salon, cât și acasă.

Moroccanoil Color Complete este prima colecție de acest tip din lume, ce lucrează pe baza unui regim holistic de îngrijire a culorii, având în spate proprietati tehnologice avansate care combat orice sursă ce duce la pierderea culorii: deteriorarea chimică, deteriorarea mecanică, oxidarea dar și deteriorarea cauzată de utilizarea instrumentelor fierbinți (placă, uscător etc).
Toate acestea afectează părul vopsit, iar culoarea își pierde din intensitate.

Continuînd tradiția tehnologiei patentate a produselor infuzate cu ulei de argan, Moroccanoil Color Complete introduce pentru prima dată, în exclusivitate, noua tehnologie ArganID™, care se regăsește în toate cele 5 produse ale gamei. Este o tehnologie unică, super avansată, ce infuzează ulei de argan profund în cortexul firului de păr, ajutând simultan la repararea și la sigilarea cuticulei (firul de păr reține din vopsea cantitatea optimă necesară unei culori perfecte).

Gama Moroccanoil Color Complete este disponibilă în magazinul Top Line (Bd.
Regina Maria 14, București), pe www.toplineshop.ro și în saloanele partenere Top Line.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod