IMPLANT+, soluţia unică de mentenanță a implantului dentar

Implanturile dentare sunt destinate să dureze o viață. Cu toate acestea, așa cum se întâmplă în domeniul chirurgical, eșecurile pot apărea din diverse motive.

Conform studiilor de specialitate, rata de succes a unui implant dentar variază între 93-97%, iar frecventa complicatiilor implantului dentar dupa tratament este de aproximativ 14%. În plus, persoanele fumătoare și diabeticii, precum și pacienții care nu respectă regulile de igienă orală și vizitele anuale periodice la medicul stomatolog sunt supuși la riscuri mai mari de pierdere a implantului.

De aceea, pentru pacienții care au implant dentar și doresc să își securizeze investiția, DENT ESTET, lider în medicina dentară din România, a lansat IMPLANT+, un plan de garanție extinsă pentru mentenanța implantului dentar.

Ce este IMPLANT+?

Aflat sub sloganul „Nu pierde ce ai obținut deja”, IMPLANT+ este un plan de mentenanță completă a implantului dentar, o premieră în România, care oferă pacienților posibilitatea de a întâmpina eventualele complicații ce pot apărea la nivelul implantului dentar și asigură retratamentul în schimbul unei rate lunare ce oscilează între 5 și 15 euro în funcție de numărul de implanturi.
Serviciul este o soluție financiară unică pe piața medicinei dentare din România și este potrivit oricărui pacient cu implant dentar.

Beneficiile IMPLANT+

Mentenanță completă a implantului dentar
Rată fixă de doar 5 euro/lună pentru un implant
Costuri 0 de examinare
Potrivit pentru orice tip de implant
Fără costuri suplimentare, plată directă
25% reducere la sedințele de profilaxie
Pentru că a devenit mai accesibil, implantul dentar este unul dintre cele mai accesate servicii stomatologice pentru înlocuirea dinților pierduți.
Fiind unul dintre cele mai complexe tratamente, implantul dentar are nevoie de mentenanță pe termen lung, iar printr-un astfel de serviciu financiar pacienții vor avea ocazia de a-și securiza investiția medicală.
Nu pierde ce ai obținut deja, securizează-ți investiția medicală prin IMPLANT+!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod