Participarea la o emisiune i-a salvat viața. Un medic care a văzut-o la TV a observat că are cancer

Nicole McGuinness căuta o casă pe malul mării prin intermediul unei emisiuni cu acest profil difuzată de postul american HGTV, dar a primit în schimb un telefon care i-a salvat viața.
Dr. Eric Voigt, un medic chirurg cu specializare ORL, a povestit pentru postul ABC News că se uita la emisiunea la care participa Nicole McGuinness și a observat că femeia avea o umflătură suspectă pe gât, ceva ce numai un medic specialist poate observa cu ochiul liber. "Fiind chirurg specializat pe zona gâtului, sunt 'antrenat' să observ astfel de detalii", a declarat medicul.

După ce a observat umflătura pe gâtul lui Nicole, medicul a încercat imediat să o găsească, dar nu i-a fost ușor.
Numele acesteia nu era specificat în emisiune, astfel că doctorul a apelat la rețelele de socializare pentru a o găsi.

"Urmăresc o emisiune TV și am observat că o femeie are o masă în partea dreaptă a tiroidei. Are nevoie de o ecografie și o biopsie cu ac subțire. Mă întreb dacă știe și sper să fie benignă", a scris medicul pe Facebook.

În postarea următoare pe Facebook, medicul Eric Voigt anunța că a reușit să o găsească pe Nicole McGuinness cu ajutorul a numeroase contacte.

"Câțiva oameni au văzut postarea și în cele din urmă, prin numeroase conexiuni, cineva a reușit să o contacteze.
Nu era conștientă că are acea umflătură pe gât. Medicii ei nu au observat
", a scris chirurgul în cea de-a doua postare.

În urma conversației cu medicul, Nicole s-a dus la spital pentru a obține un diagnostic, iar rezultatul a fost devastator. Femeia a aflat că are cancer de tiroidă. Deși rezultatele nu au fost cele pe care ea le spera, Nicole a declarat pentru ABC News că este ușurată că a descoperit mai devreme afecțiunea.

"Din punctul meu de vedere, este un miracol că a văzut acest detaliu la televizor.
Nu pot exprima în cuvinte cât de recunoscătoare sunt
", a declarat femeia.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată față în față marți, la o emisiune matinală. "Domnul doctor Voigt, voi încerca să spun aceste lucruri fără să devin extrem de emoționată. Am trecut prin multe în ultimii ani și nu m-am așteptat să lupt de două ori cu cancerul și să supraviețuiesc. Dar fără ochii dumneavoastră vigileți și fără să vă fi uitat la emisiunea aceea, cine știe cât timp ar mai fi trecut până să descopăr acea tumoră.
Prin urmare, vă mulțumesc foarte mult, din adâncul sufletului
", a declarat femeia în timpul emisiunii matinale.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod