7 semne care anunta o sarcina cu probleme

Pe tot parcursul sarcinii femeile se confrunta cu diferite simptome mai mult sau mai putin obisnuite. Foarte multe dintre acestea nu pun in pericol viata mamei sau a bebelusului, insa unele trebuie sa te puna in alerta si sa te trimita neaparat la medic.

Pe tot parcursul sarcinii femeile se confrunta cu diferite simptome mai mult sau mai putin obisnuite. Foarte multe dintre acestea nu pun in pericol viata mamei sau a bebelusului, insa unele trebuie sa te puna in alerta si sa te trimita neaparat la medic.

 

De multe ori viitoarea mamica isi face griji din orice si anunta medicul chiar daca nu are o problema reala. Totusi este mai bine sa fii prevazatoare si sa nu ignori niciun simptom. Specialistii de la Webmd.com iti prezinta 7 semne care conduc spre complicatii in sarcina si care necesita neaparat un control de specialitate:

 

1. Sangerarile

Sangerarea nu este normala in niciun trimestru de sarcina. "Daca sangerezi puternic si ai dureri abdominale severe asemanatoare crampelor menstruale sau simti ca lesini in timpul primului trimestru, acestea ar putea fi semnele unei sarcini extrauterine", spune dr.

Peter Bernstein, profesor de obstetrica si ginecologie. O astfel de sarcina iti poate pune viata in pericol, de aceea trebuie neaparat sa anunti medicul daca ai aceste simptome.

De asemenea, sangerarile abundente insotite de crampe pot semnala pierderea sarcinii in primul trimestru sau la inceputul celui de-al doilea. In schimb, sangerarile din trimestrul trei impreuna cu durerile abdominale pot indica desprinderea placentei care are loc atunci cand aceasta se separa de mucoasa uterina. "Sangerarile sunt intotdeauna periculoase", spune dr. Donnica Moore. De aceea, daca te confrunti cu aceasta problema, consulta-ti imediat medicul.

 

 

2. Greata si varsaturile severe

Aceste simptome sunt normale la inceputul sarcinii, dar nu pentru o perioada indelungata. "Daca nu poti sa mananci nimic sau sa bei apa, exista riscul sa te deshidratezi", atentioneaza dr.

Bernstein. Un alt pericol este malnutritia care poate duce la complicatii grave precum malformatiile congenitale sau nasterea prematura.

Daca ai greturi severe trebuie sa-ti anunti medicul, recomanda dr. Bernstein. Acesta iti poate prescrie un tratament care sa le diminueze sau iti poate face cateva recomandari in ceea ce priveste alimentatia.

 

 

3. Nu mai simti miscarile copilului

Copilul tau este mai putin activ ca de obicei? Acesta este un motiv de ingrijorare. "Daca bebelusul nu se mai misca la fel de mult, exista riscul ca el sa nu se oxigeneze suficient sau sa nu primeasca nutrientii de care are nevoie", afirma dr. Bernstein.

Daca bei ceva fierbinte sau foarte rece sau daca ai o pozitie a somnului care sa exercite o presiune asupra lui, bebelusul trebuie sa simta si sa se miste, spune specialistul.

In cazul in care nu se intampla acest lucru, mergi neaparat la medic.

"Numararea miscarilor poate sa te ajute", declara dr. Nicole Ruddock de la University of Texas Medical School. "Nu exista un numar standard de miscari ale bebelusului, el se poate misca uneori mai mult, alteori mai putin. Ca regula generala, ar trebui sa simti cam 10 miscari in doua ore. Daca sunt mai putine, anunta specialistul", recomanda dr. Ruddock. La un consult de specialitate, se pot monitoriza miscarile bebelusului si se poate stabili daca el se dezvolta corespunzator.

 

Comentarii (49)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • geania pe 11 Mar 2015, 10:50
    probleme la stomac

    buna ziua sunt insarcinata in 19 sapt si am o problema la bebe...se dezvolta normal insa are o deschizatura la stomac si intestinele se dezvolta in placenta...doctorul mi-a spus ca exista o operatie imediat dupa nastere dar imi e frica...ce sfat imi dati...

    4
    2

  • nick pe 23 Ian 2015, 17:07
    sarcina si eventualele malformati

    buna am si eu o intrebare sunt insarcinata in 13saptamani am mers la o policlinica privata sa fac o ecografie mai performanta sa vad daca este in regula fatul, totul a fost in regula pana a ajuns la cap unde la nivelul creierului apareau cateva pc.negre numite de el ,,lagune,, insa nu si- a dat seama ce sunt si din ce cauza au aparut. S-a mai confruntat cineva cu astfel de prob.? doctorul a zis k exista posibilitatea sa dispar pana la 20saptamani dar si ka exista pericolul sa apara malformatii dar NU E SIGUR va rog ma poate ajuta si pe mine cineva?

    3
    0

  • luminita pe 3 Dec 2014, 12:27
    despre sangerari

    sangerez de 5 zile si am 7 saptamani..am fost la urgenta ssi mia spus ca bebe e bine i bate inima..dar nu stiu ce e cu sangerarea asta..doctorita mia spus ca daca sangerez mai mult sa ma duc din nou la spital sa ma vada

    3
    2

  • nicoleta pe 15 Iul 2014, 19:29
    scurgeri maronii

    Buna mariana! ce ai reusit sa afli? sunt in aceesi situatie si nu stiu ce sa fac... medicul mi a recomandat un medicamet ptr sustinerea sarcinii. tu cum ai procedat?

    8
    0

  • mariana pe 2 Apr 2014, 13:10
    scurgeri maronii

    Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine daca se poate... Am 24 de ani, si sunt insarcinata in saptamana 9. Defapt azi e prima zi din saptamana 9. De dimineata am gasit 2 picaturi maronii pe protej-slip. Este normal? Va rog frumos sa ma ajutati ca sunt foarte speriata . ce ar trebui sa fac. mentionez ca acum fix o saptamana am fost la primul control medical, la care mi s-a facut ecografie si am auzit bataile inimii bebelului. doamna doctor mi-a spu ca e ok si ca are dimensiunea care trebuie pt 8 saptamani. Nu stiu ce sa cred....am auzit cum ii bate inimioara...e posibil ca acum sa se fi intamplat ceva rau? va multumesc anticipat

    11
    1

  • Gabriela pe 15 Ian 2014, 20:12
    sant insarcinata

    sant insarcinata in 21 de saptamani si de 2 zile bebelu meu numai misca cu piciorusele mai mult simt ca se plimba ,o fi normal...

    22
    9

  • ramona pe 27 Dec 2013, 22:21
    semne de pierderea unei sarcini

    si eu am pierdut un copil la doua luni d sarcina nu am stiut ca snt gravida si am poftit la lapte cu orez ...

    20
    5

  • Gabriella pe 13 Dec 2013, 19:54
    stari de sarcina

    Buna seara :) Am 37 de ani si sunt la prima sarcina , 7 saptamani . De la bun inceput m-am simtit slabita,ametita ,greturi .... dureri de san. Dar azi nu am avut senzatie de voma si nici sanii nu ma dor. E normal? Cine a mai avut experiente de genul acesta ?

    23
    10

  • doinam pe 22 Sep 2013, 21:28
    miscarile bebelului

    Buna, am 34 ani si sunt in 19 saptamani , pana astazi nu am simtit bebelul, dr spune k trebuie sa simt si nu stiu cum si daca se intampla ceva cu bebelu?

    35
    5

  • groza maria pe 31 Aug 2013, 12:13
    sunt insarcinata in 42 de saptamani

    sunt insarcinata in 42 de saptamani si medicul ginecolog mia zis ca pierd din lichidul amiotic si a zis sa mai stau cateva zile acasa ca nu sunt dilata si nu am nici dureri de nastere copilul misca nu stiu ce sa fac ca sunt foarte spariata sa nu pateasca copilul ceva pina pl la control .

    6
    9

  • cristal pe 22 Aug 2013, 08:32
    sarcina

    sunt insarcinata an6saptamani.am o sangerare usoara am fost la ecograf si sa vazut un mic hematom an sacul york.ai poate afecta acesta la bebe

    10
    5

  • elena-gabriela pe 12 Aug 2013, 16:06
    sarcina fara fat

    buna ziua,am o fata de 19 ani,locuim in Spania ,a fost insarcinata,avea aproape 11 sapt si a inceput sai curga ceva maro,s-a dus la urgenta si au zis ca e doar casa copilului,ca nu exista fat,au chemat-o a 2 zi la chirotat,a avut hemoragie cand au pus-o pe masa si au dat-o jos,n-au putut sa-i faca atunci,i-au bagat vit k,iar la 2 ore au dus-o si i-au facut avort,dar in tot timpul asta a avut dureri ca la nasteri,e normal sa fie asa?Eu nu am auzit niciodata de o sarcina asa!Multumesc!

    13
    1

  • teodorescu roxana pe 2 Aug 2013, 14:41
    bataile fatului

    buna am 29 de an si sunt insarcinata in 31saptamani,de vreo luna bebelusul bate zilnic la interval de 1-2 secunde in acelasi loc cate 2-3 minute.Va rog sa imi raspundeti daca e normal ce se intampla.

    11
    8

  • elena pe 24 Iul 2013, 16:45
    vomit tot ce mananc....

    buna fetelor, eu sint insarcinata in aproape 2 luni,in prima luna de sarcina nu am avut treaba cu voma,cam de la 5-6 saptamanii s-a inceput, vomit tot ce mananc, chiar si daca beau doar apa sau ceai,dupa o jumatete de ora sau o ora dau afara tot, sint foarte ametita,am vb cu medicul si ma chemat maine la control, deabea astept sa merg sa vad ce imi zice....va pup si va doresc la toate sa aveti o sarcina usoara , si bebei sanatosi

    18
    4

  • dinca florentina mirela pe 14 Iun 2013, 15:35
    am plobleme cu sarcina

    am plobleme cu sarcina sat an sarcinata an 1 si zumate si am sagerari si am si o ran an afar risc sa pierda sarcina va multumesc

    7
    0

  • simona pe 3 Iun 2013, 18:54
    starile de greata in sarcina

    buna,sunt simona si am 20 de ani...sunt insarcinata pentru a 3.a oara,am pierdut doua sarcini am facut tot felul de analize si nu prea a iesit nimic de care sa ma ingrijorez,acum am 10saptamani si mi s.a spus ca se poate sa pierd sarcina din cauza eminentei de avort pe care o am;mi s.a spus de o anumita zona de decolare si ca sa stau la pat sa nu fac efort ca pot pierde si sarcina asta....pana acum am avut starile pe care le are o femeie insarcinata doar ca astazi toata ziua nu am avut niciun fel de stare de greata sau voma,credeti ca ceva e in neregula cu sarcina?va multumesc

    7
    0

  • ramona pe 25 Mai 2013, 03:56
    probeme cu sarcina

    buna.in decembrie am ramas insarcinata totul a fost normal pana in februarie la primul ecograf,in februarie pe 9 aveam 2 luni si 2 saptamani iar bebelusul era mort de 2 saptamani.eu nu am avut nici un fel de simtoma ca ceva ar fi in neregura.as vrea sa stiu daca a mai patit cineva asa si daca stiti motivul pt care bebelusul a murit mie doctorul mia spus ca sunt multe motive da nu stie un motiv sigru va rog sa imi raspundeti.va multumesc

    35
    6

  • lory pe 6 Apr 2013, 14:51
    bebele meu

    cred ca sunt insarcinata acum 2 luni mia venit ciclul dar a venit prima oara rozaliu si dupaia rosu luna trecuta nu mia venit de loc iar luna asta mia venit dar sangele e negru si mia venit prea devreme ce inseamna va rog ajutatima

    28
    19

  • Clara pe 4 Ian 2013, 09:20
    Sarcina si SM

    Buna fetelor...eu am SM din 2008 si am fost 2 ani in programul cu copaxone....am vrut copil si m-am hotarat sa vb cu doctorul meu de la Bucuresti... mi s-a spus ca e perfect sa fac copil si ca in SM boala nu se transmite copilului. Daca vrei copil treb sa intrerupi tratamentul timp de 3 luni ( dupa ce ai vb cu doctorul si a spus cae ok). Nu uita ca am vb si cu ginecoloaga mea si a avut 10 cazuri de sarcina cu SM si a spus asa ca : 4 din ele au facut puseu usor in sarcina...altele dupa sarcina datorita faptului ca nu au avut sprijin moral . Ai nevoie mare de odihna dupa sarcina si ca sotul , mama, soacra toti treb sa te ajute sa poti sa te odihnesti bn in timpul noptii. Dar speranta a fost cand a zis ca a avut si fete care au scapat de scleroza definitiv.....speranta moare ultima...asa ca ...treci la treaba....eu sunt intr-o luna cu sarcina....am sa vad mai tarziu ce se mai intampla....va poop si Va urez un an nou plin de fericire si optimism.

    14
    5

  • Plugaru Natalia pe 22 Nov 2012, 16:22
    Sarcina

    Sunt insarcinata in 2-3 saptamini si au aparut putine eliminari de culoare putin inchisa si dureri in partea stinga jos ce inseamna aceasta?

    28
    6

  • corina pe 5 Oct 2012, 09:42
    tsh marit in sarcina TSH de 161

    Credeti sau nu, aceasta este valoarea TSH-ului recoltat la doua laboratoare diferite, in conditiile unui FT4 de 10.8. Cum este posibila o asa anomalie? Exista riscul unei sarcini cu probleme? Care din ele ridica mai multe probleme si in ce sens? Sarcina evolueaza. Sunt deja in 9 saptamani.

    28
    12

  • gerebenes simona pe 14 Iun 2012, 21:37
    hidrocefalia

    buna seara,as avea nevoie de un mare ajutor daca se poate.acum 6 ani am ramas insarcinata si am nascut un baietel cu hidrocefalie,dupa care a murit la 2 luni dupa nastere.as vrea sa stiu daca ar mai fii posibilitatea sa mai fie o problema daca mai incerc sa fac un bebelus.multumesc frumos

    5
    1

  • gabi pe 6 Iun 2012, 15:16
    SARCINA GEMELARA PIERDUTA 21 SAPT.

    Am 36 ani,pe data de 24.05.2012 am pierdut sarcina gemelara in sapt.21,pe 12.05.2012 am facut amniocenteza la Clinic Promed System la Dr.Predoi Silviu,in urma careia am aflat ca una dintre fetite avea SINDROM DOWN,de ce am pierdut sarcina ?Daca raman insarcinata ce riscuri sunt ca si urmatorul bebelus sa aiba Sindrom Down?

    10
    5

  • Mariana pe 6 Mai 2012, 22:26
    bebelus

    Am o rugaminte daca poate sa mi raspunda cineva foarte urgent,as vrea sa stiu parerea unui specialist sau a cuiva care a fost pus in aceiasi situatie ...am o nepoata de 28 de ani este insarcinata si are aproape 25 de saptamani , a facut un ecograf 3D si i au spus ca fetita are esofagul ingust si stomacul foarte mic de 3 cm ...nu stie ce sa faca daca sa lase sarcina sau nu ,medici au spus ca pana la 27 sau 28 de saptamani se poate opri sarcina .dar ea saraca vrea sa pastreze fetita insa nu stie care vor fi urmarile daca se poate opera aceasta prob a bebelusului intrucat medici sunt de parere ca este prea mult lichid si atunci au tras concluzia ca de aia stomacul este asa mic ca esofagul este ingust ...va rog un raspuns urgent ...multa sanatate tuturor!

    34
    4

  • manuela luta pe 3 Apr 2012, 18:09
    sarcina

    buna fetelor ma numesc manuela am 34 de ani si sunt insarcinata in 12 saptamani dar duminica noaptea mi sa pornit sangela destul de abundent la spital mia spus ca e bine dar sunt foarte ingrijorata va rog sa-mi raspundeti daca ati trecut prin asa ceva.multumesc

    39
    0

  • tania pe 25 Feb 2012, 21:21
    sarcina

    masimt cam rau am pofte vomit cam des si nu stiu cesa zica la regla mia venit luna cea trecut de do ori lan ceputu luni si sfrsitul luni am burta cam hn balonata as vrea sa stiu si parerea voastra daca snt hnsarcinata

    15
    3

  • maria pe 20 Feb 2012, 13:07
    batai neregulate ale embrionului

    Am avut anul trecut o sarcina pe care am pierdut-o la 8 saptamani, acum sunt insarcinata in 6 saptamani si dr. mi-a spus ca are bataile neregulate ale inimii, mai exact sa ma astept sa pierd sarcina. Nu mai pot, intelegeti-ma , nu mai pot. Noroc cu sotul meu care ma sustine. Suferim amandoi, suntem terminati. am facut analizele la sange si urina, Torch, si sunt bune, dar nu inteleg ce se intampla. A mai trecut cineva prin asa ceva. Va multumesc si astept raspuns.

    9
    12

  • maria pe 20 Feb 2012, 12:41
    batai neregulate ale embrionului

    Am avut anul trecut o sarcina pe care am pierdut-o la 8 saptamani, acum sunt insarcinata in 6 saptamani si dr. mi-a spus ca are bataile neregulate ale inimii, mai exact sa ma astept sa pierd sarcina. Nu mai pot, intelegeti-ma , nu mai pot. Noroc cu sotul meu care ma sustine. Suferim amandoi, suntem terminati. am facut analizele la sange si urina, Torch, si sunt bune, dar nu inteleg ce se intampla. A mai trecut cineva prin asa ceva. Va multumesc si astept raspuns.

    16
    4

  • anna25 pe 15 Feb 2012, 20:21
    posibila sarcina??

    Buna tuturor.am o perioada de 1 luna jumate de cand menstruatia nu mi-a venit...am fct un test si rezultatul a fost negativ.M-am consultat cu iubitul si-am decis amandoi sa asteptam si pe urma sa-l refacem,toata treaba e ca am stari de voma,nu mai suport anumite mirosuri,pozitiile de somn mi-au devenit incomode iar ceea ce ma nelinisteste e faptul ca dupa o partida de dragostea am inceput sa sangerez ceea c m-a speriat.Ar putea fi o posibila sarcina???

    13
    4

  • mary pe 13 Feb 2012, 13:39
    sarcina cu probleme

    sunt insarcinata in 12 sapt.inca de la 5 sapt am avut iminenta de avort.am mers la medic si de atunci fac tratament cu duphaston 3 pe zi.durerile s-au mai ameliorat dar totusi cam de 2 ori pe zi ma apuca niste crampe groaznice,durere care ma tine timp de 15-20 sec.sa fie oare contractii?no-spa nu pot sa iau ca sunt alergica la el ce mai pot face?

    8
    6

  • ccryssaa pe 27 Iul 2011, 16:54
    autism

    dak exista intro fam un copil cu autism si doreste sa mai fak unul al 2lea poate avea si el autism dupa nastere?sau o fem doar o sarcina o poate avea cu un fat autist?

    17
    4

  • petruta pe 28 Apr 2011, 09:19
    sarcina

    buna am si eu o antrebare sant ansarcinata an 8saptamani si am avut o durere de masea groaznica ,si am baut 2pliculete de aulin e vreo problema?vreau sa stiu multumesc

    7
    2

  • simona pe 24 Mar 2011, 23:42
    sangerarea in tipul sarcinii

    buna sunt simona am 24 de ani si sunt la prima sarcina...sunt in 9 saptamani ,dar am avut pierdere de cateva firicele sange , fara dureri sau nimic mai grav,dr mi-a zis ca am sarcina oprita in evolutie ,e posibil dupa doar 2 -3 firicele de sange sa fei embrionul oprit in evolutie ...aspt rasp dvs cat mai urgent ,,,multumesc..ps:dr spune k la ecograf arata de 7 sapt si eu ar trebui normal sa am 9 saptamani dupa calculele dr-ului....

    30
    2

  • Argentina pe 22 Mar 2011, 08:20
    sarcina si stari nervoase

    am nevoie de un sfat.sunt insarcinata in 13saptamani si as vrea sa stiu daca starile mele nervoase afecteazza intr-un fel copilul.nu cred ca ar fi o problema de sanatate dar ma enevez din orice si plang f mult.asa eram si inainte de a ramane insarcinata.multumesc mult.

    50
    16

  • Ioana pe 12 Ian 2011, 21:18
    SM

    am screloza multipla si as vrea sa stiu daca pot ramane insarcinata si ce riscuri sunt?

    29
    4

  • Ioana pe 12 Ian 2011, 21:17
    screloza multipla

    am SM si as vrea daca pot ramana insarcinata?

    2
    2

  • faith pe 2 Dec 2010, 01:27
    nu renunta!

    Pentru vasilica: nu renunta, o sa fie un copil minunat; altfel o sa regreti toata viata asta si cealalta.

    8
    0

  • vasilica pe 6 Nov 2010, 21:21
    sarcina

    buna, eu am 39 ani si am ramas insarcinata dar ma retine faptul ca mai am un baiat de 19 ani .In plus,sufar de mult timp de tulburari depresive, de 2 ani nu mai iau decat sporadic antidepresive, acum iau pastile de sunatoare si minerale, ce parere aveti? va fi un copil sanatos sau sa renunt? care e parerea voastra? multumesc

    6
    0

  • Laura pe 10 Aug 2010, 12:45
    D-nelor cu SM

    Buna ziua! mama mea avea SM inainte de a ne naste pe mine si pe sora mea, desi nu fusese diagnosticata corect! Atat eu cat si sora mea avem destule probleme congenitale si in timp, ne-am documentat si am aflat ca defapt mama nu ar fi trebuit sa faca nici un copil daca ar fi fost diagnosticata corect si la timp! E minunat ca va doriti un copil dar sansele ca el sa fie perfect sanatos ..sunt...! va rog cu mana pe inima, sa va documentati mult mai mult inainte de a incerca sa ramaneti insarcinate! nu e riscant pt voi ci e trauma pe care o va avea o viata intreaga, cel ce se va naste!

    2
    10

  • mihaelaluc pe 10 Mai 2010, 16:41
    sunt insarcinata

    medicul mi-a spus ca am lichid amniotic putin.La ce riscuri ma expun?ce e de facut?

    4
    7

  • Anca pe 7 Mai 2010, 16:44
    sarcina si sm

    Pentru Alina. Din cate stiu eu problema fondurilor e la nivel national pe intreg Programul de SM, insa sper sa nu fie probleme. Mi-ar placea si mie sa mai vorbim, adresa mea de mai e: anca_c_19@yahoo.com.

    8
    0

  • alina pe 1 Mai 2010, 09:17
    sarcina si sm

    Buna Anca. Mersi mult ca mi-ai raspuns.Mie mi-a spus medicul ca ar trebui sa ma opresc din tratament vreo 5-6 luni , ca e ca un fel de detoxifiere a organismului.Faza cu fondurile e adevarata ,ca si la Iasi e la fel.Poti sa-mi dai un dai o adresa de mail ?poate mai vb . avem aceeasi varsta si aceeasi problema si mi-ar placea sa mai vorbim .

    4
    1

  • Anca pe 17 Apr 2010, 09:44
    sarcina si sm

    Pentru alina. Eu sunt din Brasov, dar Rebiful il luam din Targu Mures. Mie mi s-a spus ca trebuie intrerupt Rebiful cu 3 luni inainte de a ramane insarcinata, dar se poate incerca din a doua luna, ca n-ar fi problema. Mie mi s-a spus ca o sa pot sa intru din nou in program dupa sarcina, dar nu stiu ce sa zic, ca am citit si eu ca n-ar fi fonduri. Insa sper sa reintru in program.

    4
    1

  • alina pe 14 Apr 2010, 19:57
    sarcina si sm

    Salut ,pentru Aura si Anca as avea o intrebare: din momentul in care ai intrerupt rebif, cat timp trebuie sa stai fara medicament pana poti ramane gravida ? si dupa sarcina te baga inapoi in program imediat, ca mie mi-au spus ca nu sunt fonduri si nu stiu daca mai prind programul sau nu? de care judet apartii ? mersi

    4
    0

  • anca pe 17 Mar 2010, 15:34
    sarcina si sm

    Pentru Iordache Aura Am 28 de ani si am fost diagnosticata cu SM in 2005 si tot de atunci fac tratament cu Rebif, pe care insa l-am intrerupt de 2 luni deoarece imi doresc enorm un copil. Am inteles de la neurologul meu ca daca se intrerupe Rebif-ul din timp, in timpul sarcinii SM nu mai e atat de activa, adica riscul de a face un puseu este mai mic si ca pot ramane insarcinata daca nu sunt alte probleme (ma refer ginecologice) si din fericire la mine nu sunt, asa ca ne-am pus pe treaba si sper sa raman insarcinata cat mai repede.

    2
    1

  • Iordache Aura pe 1 Mar 2010, 17:43
    sarcina si sm

    Am 32 de ani si am scleroza multipla.I-mi doresc un copil dar nu stiu daca sunt riscuri foarte mari avand aceasta boala.Daca poate cineva sa-mi dea mai multe detalii,le astept.

    3
    1

  • georgiana pe 1 Mar 2010, 09:31
    pentru margamaier, sarcina si diabetul

    Poate naste un copil normal, dar trebuie sa aiba mereu sub control diabetul. Varsta ei e un pic inaintata, dar daca se controleaza mereu, respecta strict ce-i sun ginecologul si diabetologul, are toate sansele. Multa bafta si sa auzim de bine!

    4
    2

  • margamaier pe 27 Feb 2010, 12:45
    sarcina in diabet zaharat

    astept parerea voastra despre subiect prietena mea are 43 de ani si este insarcinata in 6 saptamani,are diabet de 27 de ani face insulina poate naste un copil normal??????

    5
    5

  • ela pe 27 Feb 2010, 09:06
    sarcina extrauterina

    Cum sa sangerezi la extrauterina? Doi ginecologi mi-au spus ca in cazul in care ai extrauterina nu poti sangera. Cum explicati?

    10
    8

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod