Și-a demonstrat că poate! S-a transformat într-un prinț Disney după ce a slăbit 32 de kilograme

A uimit Internetul cu povestea lui de viață. Un tânăr de 26 de ani a fost supraponderal de mic, dar a reușit să uimească pe toată lumea cu transformarea sa!
Povestea unui tânăr de 26 de ani din Connecticut, care din copilărie a avut probleme cu greutatea, a uimit internauții din întreaga lume care l-au bombardat cu mesaje de încurajare șu felicitări. Jeffrey Kendall nu a avut o viață tocmai ușoară după ce mama lui a suferit un anevrism cerebral în iulie 2015 și a trebuit să o îngrijească multe luni. ”Mama a fost în comă și internată de repetate ori în spital timp 7 luni până când a ajuns acasă pentru că asigurarea de sănătate nu mai acoperea costurile spitalizării”, povestește Jeffrey despre momentul care l-a determinat să facă această schimbare în viața lui. 

Jeffrey povestește că a avut mereu probleme cu încrederea în sine. ”Am fost supraponderal încă din copilărie și am fost adesea batjocorit pe această temă”, spune el pentru Boredpanda și adaugă că episodul legat de mama sa l-a făcut să devină și mai vulnerabil. 
 
 

Întâmplarea a făcut ca și cel mai bun prieten al său să treacă printr-o perioadă dificilă, astfel că au luat amândoi hotărârea să scape de kilogramele în plus ca săși întărească stima de sine. 

Dacă la început a privit totul ca pe o joacă, la un moment dat Jeffrey a constatat că își dorea din ce în ce mai mult să facă antrenamente din ce în ce mai intense.
A ajuns să-i placă atât de mult sportul, încât nu trecea nicio zi fără să facă mișcare. S-a apucat și de yoga acasă pe care o practica atunci când făcea pauze de la sală. 

În mai puțin de 100 de săptămâni și cu un antrenament riguros, Jeffrey a reușit să dea jos 32 de kilograme. Cu noua siluetă și părul lung frumos, el a fost asemuit unui prinț Disney de către internauții uimiți de transformarea sa uimitoare. 
 
 

Unii i-au comentat că ar putea să facă reclamă la șampoane pentru că are un păr atât de sănătos și strălucitor.
Jeffrey spune că povestea tristă a mamei sale și puterea ei uimitoare au reușit să-l mobilizeze să facă ceva pentru el și să-și schimbe total viața în bine. Și a reușit!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod