Efectele unei sarcini cu tripleți asupra corpului. Imaginile incredibile postate de o mamă din Danemarca

Șansele de a rămâne însărcinată pe cale naturală cu tripleți sunt destul de mici. De exemplu, în Marea Britanie aceste șanse sunt de 1 la 4400, iar în Statele Unite de 1 la 1000.
Astfel, se poate spune că o tânără în vârstă de 36 de ani din Copenhaga, Danemarca, este norocoasă. Maria și soțul său, Andreas, 40 de ani, au un fiu în vârstă de doi ani, iar la finalul acestei luni vor veni pe lume tripleții lor, două fetițe și un băiețel.

Tânăra, originară din Norvegia, a rămas însărcinată pe cale naturală, fără ajutorul fertilizării în vitro (FIV), procedură în urma căreia apar de obicei sarcinile multiple. Astfel, tripleții săi sunt un caz rar.

Maria și-a documentat întreaga sarcină și a surprins în fotografii schimbările radicale prin care trece corpul său.
Viitoarea mămică de tripleți a făcut un cont special pe Instagram unde a postat imagini și detalii despre sarcina sa destul de rară. Contul, numit triplets_of_copenhagen - Tripleții din Copenhaga, a strâns deja 66.000 de followeri.

"Ce călătorie a fost! De la șocul imens când am aflat că sunt trei, până la reacțiile oamenilor, numeroase ecografii, controale și toate pregătirile și planurile pentru acest eveniment care ne schimbă viețile. Nu e ceva ce întâlnești în fiecare zi", a scris Maria pe Instagram.

"Mă bucur că am făcut aceste fotografii.
Se poate vedea creșterea uriașă. Este ciudat că m-am ales cu o burtă așa de mare și este și mai ciudat că stă așa dreaptă fără să cadă!"
, mai spune viitoarea mămică de tripleți.

Tânăra spune că este în "faza de așteptare", în care nu poate face prea multe activități și își petrece timpul uitându-se la seriale, dormind și butonând telefonul. 

Maria și Andreas s-au cunoscut pe Tinder în urmă cu patru ani. După doi ani s-a născut băiețelul lor, iar în prezent se pregătesc pentru apariția tripleților.
Cei doi tineri, care s-au căsătorit în urmă cu două luni, au cumpărat un pătuț special pentru bebelușii lor și investesc și într-o mașină suficient de încăpătoarea pentru familia lor care se va dubla. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod