O zi din viaţa unui supermodel: Obiceiurile la care Elle Macpherson nu renunţă

Vedeta în vârstă de 53 de ani are o rutină pe care o respectă cu sfinţenie: se trezeşte la 5.00, nu bea cafea, consumă ulei de măsline şi face sport.

La 53 de ani, supermodelul australian arată extraordinar. Elle Macpherson pune acest lucru pe seama rutinei stricte pe care ea o urmează zilnic, fără abateri. Ea a dezvăluit pentru revista Glossy cum arată pentru ea o zi obişnuită şi ce obiceiuri sănătoase o ajută să se menţină în formă.

Ziua începe la 5.00 dimineaţa, dar Elle nu se dă jos din pat, ci mai zăboveşte o jumătate de oră pentru a medita şi pentru a practica "respiraţia profundă". Apoi bea un pahar cu apă călduţă şi lămâie, după care în loc de cafea bea un pahar cu apă amestecată cu praf de ardei iute. Micul dejun înseamnă un smoothie făcut cu pudra din gama ei de produse de wellnes, Super Elixir. "Dacă mi-e poftă de ceva bun, mănânc un ou ochi făcut în ulei de floarea soarelui, o felie de pâine de secară, terci de ovăz cu agave sau lapte de migdale cu chia", a spus vedeta.

După micul dejun, ea preferă să înoate în ocean sau să facă yoga înainte de a face un mic ritual de îngrijire: îşi curăţă pielea cu o perie specială, foloseşte o loţiune pe bază de glicol pentru curăţarea tenului şi apoi aplică o cremă de protecţie solară.

Între două întâlniri de afaceri, Macpherson bea un smoothie şi ia prânzul de obicei în jurul orei 13.00.

Masa include multe legume, sardine şi salată dreasă cu ulei premium de măsline. "Grăsimile bune sunt importante pentru starea mea", a explicat ea.

După ce termină munca, Elle îşi încheie ziua făcând sport în aer liber (yoga sau pedalează pe bicicletă), apoi ia o cină vegetariană şi eventual un desert - ciocolată neagră sau îngheţată vegană.

Seara, înainte de culare, Elle are un alt ritual strict: ea se îmbracă în pijamale din bumbac, pulverizează în dormitor un parfum de lavandă Sleep Welle, bea ceai din rădăcină de valeriană, hamei şi Scutellaria. "Apoi stau într-o poziţie de yoga care îmi induce somnul. Trebuie să stau întinsă în pat, cu picioarele ridicate şi sprijite de perete - fac asta numai în intimitatea dormitorului meu, desigur!", a dezvăluit ea.

Elle Macpherson vorbeşte adesea despre obiceiurile sale care o ajută să se simtă tânără şi să arate atât de bine.
Într-un editorial scris pentru Get The Gloss, vedeta a mărturisit că pragul celor 50 de ani a reprezentat punctul crucial în care a decis să îi ofere corpului ceea ce îi cerea, în loc să-i dea ceea ce credea ea că îi trebuie. Atunci a început să consume cu precădere alimente întregi, precum nucile, seminţele, fructe şi legume, verdeţuri şi a renunţat la exerciţiile fizice intense în favoarea activităţilor mai puţin solicitante - bicicletă, yoga şi înot. "În multe moduri, sunt mai în formă acum", a scris ea.

Vedeta şi-a cumpărat şi un aparat portabil, Therasage Portable Infrared Sauna, în valoare de 800 de dolari, care lucrează în profunzime cu raze infraroşii, îmbunătăţind circulaţia sângelui, detoxifierea naturală şi accelerează metabolismul.
Aparatul creează din abundenţă ioni negativi, pe care îi transmite corpului din toate unghiurile, laolaltă cu un spectru complet de raze infraroşii, scrie Daily Mail. Printre beneficiile aparatului se numără detoxifierea, îmbunătăţirea circulaţiei, reducerea durerilor, arderea caloriilor şi îmbunătăţirea somnului.

În fiecare dimineaţă, Elle foloseşte peria Mio Skincare Body Brush (25 de dolari australieni) pentru a-şi curăţa pielea, apoi face un duş fierbinte şi unul rece care o ajută să-şi îmbunătăţească circulaţia sângelui.

Totodată, nu trece o zi fără să folosească protecţie solară, ea optând pentru produsele din gama La Roche Posay şi zincul invizibil.  

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod