Kate Middleton, internată în spital: Ducesa va naşte al treilea copil

Ducesa de Cambridge a fost transportată la spitalul St Mary din Londra, unde va naşte cel de-al treilea copil.
Soţia Prinţului William a fost transportată, luni dimineaţă, la spitalul St Mary din Londra, unde va naşte cel de-al treilea copil, a anunţat Palatul Kensington.

Ducesa a fost transportată cu maşina de la Palatul Kensington la maternitatea Lindo Wing de la spitalul St. Mary, fiind însoţită de soţul ei, Prinţul William, relatează Daily Mail.

Tot la maternitatea de la St Mary, ducesa i-a născut pe primii doi copii ai ei şi ai prinţului William – prinţul George (4 ani) şi prinţesa Charlotte (doi ani).
Ea a ales această aripă privată a spitalului, urmând exemplul Prinţesei Diana, care i-a născut acolo pe ambii ei fii – prinţii William şi Harry.

Ducele şi ducesa de Cambridge au decis ca sexul bebeluşului să fie dezvăluit la naşterea acestuia.

Anunţul despre cea de-a treia sarcină a ducesei a fost făcut public pe 4 septembrie 2017, după ce aceasta a fost nevoită să-şi anuleze participarea la un eveniment din cauza greţurilor matinale.

În octombrie, Palatul Kensington a anunţat că cel de-al treilea copil al ducesei se va naşte în aprilie, în a doua jumătate a lunii.

Bebeluşul va fi al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după fraţii săi, prinţesa Charlote, în vârstă de 2 ani, şi prinţul George, în vârstă de 4 ani, tatăl lor, prinţul William, şi bunicul lor, prinţul moştenitor Charles.
Prinţul Harry, care se va căsători luna viitoare cu fosta actriţă americană Meghan Markle, este al şaselea în ordinea succesiunii.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod