Julia Louis-Dreyfus a terminat chimioterapia. Cum au sărbătorit băieţii actriţei - VIDEO

Vedeta din „Seinfeld“, diagnosticată cu cancer, a încheiat şedinţele de chimioterapie şi a marcat acest moment pe Instagram cu un videoclip în care băieţii ei au sărbătorit făcând playback pe melodia „Beat it“ a lui Michael Jackson.

Julia Louis-Dreyfus a scris despre Charlie şi Henry, fiii săi din relaţia cu Brad Hall: "Nu-i aşa că sunt drăguţi?". Videoclipul este intitulat: "Ultima zi de chimioterapie a mamei! Beat it! Cu dragoste, Henry şi Charlie". Actriţa şi-a numit copiii: "Băieţii mei frumoşi".

Videoclipul publicat vineri a fost vizionat de peste 500.000 de ori, relatează The Hollywood Reporter.



Interpreta din "Seinfeld" şi "Vicepreşedinta/Veep" a anunţat în luna septembrie că a fost diagnosticată cu cancer la sân.

Ea a spus că a aflat la o zi după ce a câştigat premiul Emmy pentru "Vicepreşedinta". De atunci a împărtăşit experienţa pe reţelele de socializare.

Louis-Dreyfus a împlinit sâmbătă 57 de ani. Ea a fost premiată în 1994 cu un Glob de Aur pentru rolul Elaine Benes din "Seinfeld".


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod