Ducesa de Cambridge a născut un băieţel

Ducesa Catherine de Cambridge, soţia prinţului William al Marii Britanii, a născut, luni, cel de-al treilea copil al său, un băiat, la Spitalul St Mary's din Londra, unde a fost internată în dimineaţa aceleiaşi zile.

Băieţelul, al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, s-a născut la ora 11.01. Copilul a avut la naştere - la care ducesa de Cambridge a fost asistată de soţul său, prinţul William - greutatea de aproximativ 3,8 kilograme.
Ducesa de Cambridge şi bebeluşul se simt bine, potrivit informaţiilor publicate pe contul de Twitter al Palatului Kensington, reşedinţa oficială a acesteia.

Bebeluşul va fi al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după fraţii săi, prinţesa Charlote, în vârstă de 2 ani, şi prinţul George, în vârstă de 4 ani, tatăl lor, prinţul William, şi bunicul lor, prinţul moştenitor Charles.

Biroul de presă de la Palatul Kensington a mai anunţat că "Regina (Elizabeth a II-a, n.r.), ducele de Edinburgh (prinţul consort Philip, n.r.), prinţul de Wales (prinţul moştenitor Charles, n.r.), ducesa de Cornwall (Camilla, n.r.), prinţul Harry şi membrii ambelor familii au fost informaţi şi sunt încântaţi de această veste".

Numele bebeluşului ar putea fi făcut public în maximum două zile de la naştere, relatează Mediafax.

Ducesa Catherine a fost asistată la naştere de medicul Alan Farthing, în vârstă de 54 de ani, care a ajutat-o şi la naşterea prinţesei Charlotte, în 2015.

Potrivit Mediafax, ginecologul regal, care voia să se pensioneze, a acceptat să amâne acest moment până după naşterea celui de-al treilea bebeluş regal. Profesor la Imperial College din Londra, acesta lucrează la Maternitatea Regina Charlotte şi la Spitalul St. Mary din capitala britanică. El este succesorul lui Marcus Setchell, care a asistat la naşterea prinţului George, în 2013.

Echipa ginecologului Alan Farthing a fost compusă din aproximativ 20 de asistente medicale şi doctori, moaşe, anestezist, specialişti neonatologi şi patru oficiali ai spitalului.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod