Cum se antrenează Jennifer Lopez: Vedeta de 48 de ani trage tare la sală

Există o explicaţie simplă pentru forma fizică de invidiat pe care o are Jennifer Lopez: antrenamentele solicitante pe care le face la sală.

Printre puţinele vedete care se menţin permanent într-o formă fizică optimă, fără fluctuaţii, Jennifer Lopez nu se abate niciodată de la programul de pregătire pe care îl urmează cu sfinţenie. Nu doar dieta o ajută să arate perfect, ci şi antrenamentele pe care le face la sală. Ea a postat recent pe Instagram câteva imagini în care apare în timp ce trage din greu.

Îmbrăcată cu colanţi albi şi cu un top sport, vedeta îşi lucrează muşchii dorsali şi fesierii la aparatele de fitness, dar face şi exerciţii specifice pentru abdomen şi coapse ca să fie în formă înaintea seriei de concerte "All I Have" pe care o va susţine în Las Vegas.

Concentrată şi cu muşchii încordaţi, Jennifer Lopez face seriile de exerciţii fără să crâcnească. Nu-i de mirare că prietenul vedetei, Alex Rodriguez, crede că ea are rezistenţa fizică a unei persoane cu jumătate din vârsta ei, scrie Daily Mail.

Într-un interviu acordat recent revistei Emmy, cântăreaţa a spus că este conştientă că îmbătrâneşte, dar are de gând să încetinească pe cât posibil acest proces: "Ascultaţi, la un moment dat, voi îmbătrâni. Toţi vor spune - arată bătrână! Dar acum, ţin totul pe loc.

Ieri, Alex era pe partea cealaltă a curţii şi i-am dus ceva, apoi am alergat puţin. Şi el mi-a zis: alergi de parcă ai 25 de ani. Nu am pierdut ritmul acela, cred că încă îl mai am (...)", a povestit ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod