Ca odinioară: Janet Jackson arată perfect după ce a devenit mamă la 50 de ani

Sora lui Michael Jackson a postat pe Instagram câteva imagini noi în care arată ca la 30 de ani. Ea s-a întors pe scenă după ce a devenit mamă.

Vestea că va deveni mamă la 50 de ani a luat pe toată lumea prin surprindere. Iar la un an după ce a născut un băieţel, pe care l-a botezat Eissa, Janet Jackson îşi continuă cariera muzicală. Vedeta e într-o formă sclipitoare şi se pregăteşte pentru un turneu în Statele Unite. Luni, ea a anunţat că a adăugat 11 concerte la turneul State of the World Tour şi a postat pe contul său de Instagram câteva fotografii în care arată extraordinar pentru a-şi promova revenirea muzicală.

Într-o ţinută sport, care o întinerea mult, artista în vârstă de 51 de ani părea că are 30 sau cel mult 40 de ani, nicidecum 51, în imaginile semnate de fotograful Solaiman Fazel.



Îmbrăcată cu o jachetă Varsity galbenă peste un top alb, cu pantaloni lungi albaştri şi încălţată cu cizme roşu-albastre, Janet şi-a strâns în jurul taliei o cămaşă verde şi o eşarfă în pătrăţele alb-albastre.

Cu un machiaj puternic, Janet a pozat în mai multe ipostaze, remarcându-se prin forma extraordinară de care se bucură.

Janet Jackson a revenit pe scenă în septembrie anul trecut, cu o serie de concerte de trei luni. Următoarea sa apariţie va fi în Austin, Texas, pe 11 iunlie şi va fi urmată de show-uri în Ohio, New York, Pennsylvania, Virginia, Carolina de Nord şi Florida.
Turneul se va încheia în Tampa, pe 7 august, relatează Daily Mail.

Cântăreaţa a anunţat în aprilie 2016 că este însărcinată cu primul ei copil şi şi-a amânat turneul planificat în acel an pentru a se dedica familiei. Vedeta şi soţul ei, omul de afaceri din Qatar Wissam Al Mana au devenit părinţi în ianuarie 2017, când s-a născut fiul lor, Eissa. Janet Jackson s-a despărțit de cel de-al treilea soț la doar câteva luni după ce a devenit mamă. Potrivit TMZ, vedeta a crezut că sarcina îi va ajuta să își repare relația, însă situația a continuat să se deterioreze.
"A înnebunit-o și a simțit că își pierde baza de fani", a povestit o sursă.

Janet şi Wissam s-au cunoscut în 2010, la ceremonia de deschidere a unui hotel din Dubai, şi au avut o relaţie de doi ani înainte de a se căsători în secret în 2012. Ei și-au anunțat nunta la un an după eveniment.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod