Tristeţe mare! Cum trăiesc câinii şi pisicile bucuria Crăciunului

În fiecare an e la fel: oamenii încep să se comporte ciudat şi fac tot felul de schimbări în casă, iar animalele de companie nu înţeleg ce-i apucă pe stăpânii lor. Vine Crăciunul, iar animăluţele au o problemă cu această sărbătoare.
Fără îndoială, Crăciunul este cea mai aşteptată sărbătoare a anului. Oamenii au toate motivele să se bucure, dar animalele nu prea le înţeleg bucuria. Multe dintre acestea nu-şi ascund lipsa de entuziasm în preajma zilelor pline de iureş, în care totul se schimbă în casă, în spaţiul şi în mediul cu care erau obişnuite şi în care trăiau împărăteşte.

Vor fi zile grele pentru bietele necuvântătoare - mulţi oameni şi mulţi străini care se perindă prin spaţiul lor vital, un vacarm de nedescris, copii obraznici sau curioşi care nu le vor da pace şi chiar mai puţină atenţie din partea stăpânilor.
Dacă noi, oamenii, abia aşteptăm să-l vedem pe Moş Crăciun, pentru animalele din casele noastre acesta este un terorist care le sperie în fiecare iarnă.

Daily Mail a publicat o serie de imagini amuzante care surprind lipsa de entuziasm a animalelor de companie în preajma Crăciunului. Echipaţi cu accesorii de sezon, protagoniştii par depăşiţi de situaţie şi încearcă să scape cu viaţă din cea mai deprimantă perioadă din an. Unii se opun cu dârzenie şi distrug bradul de Crăciun, alţii par că s-au consolat cu ideea că nu se mai poate schimba nimic şi aşteaptă cu tristeţe să treacă totul...
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Decembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod