Frumuseţea coafurilor afro: Extraordinarele portrete ale fetiţelor care uimesc lumea cu părul lor natural

Portretele de inspiraţie barocă ale unor fetiţe de culoare scot în evidenţă coafurile lor incredibile.

Într-o lume invadată de fals şi de imitaţii ieftine, frumuseţea naturală încp mai poate fi întâlnită oriunde, trebuie doar să o găseşti şi să o preţuieşti - este convingerea unui cuplu care a lansat un site original, Creative Soul Photo.

Proiectul artistic realizat de Regis şi Kahran se concentrează pe frumuseţea fetiţelor de culoare care se bucură de un păr natural ieşit din comun.

Regis şi Kahran au creat Afro Art, o serie de portrete superbe care îţi încântă ochii şi sufletul.

Fotografiile surprind fetiţe de culoare, având coafuri din perioada barocă (anii 1600-1750), îmbrăcate cu haine de inspiraţie punk şi purtând accesorii high-fashion. O combinaţie foarte puternică, originală şi foarte reuşită, după cum se poate vedea în imaginile publicate de Bored Panda.

"Credem că este important pentru copiii de culoare să poată vedea că au o imagine pozitivă în media. Din păcate, lipsa diversităţii duce uneori la stereotipuri care susţin că ei nu sunt <<destul de buni>> şi forţează câteodată copiii să nu aibă destulă încredere în ei înşişi"
, a declarat Kahran pentru site-ul My Modern Met.
"Sperăm ca persoanele care privesc aceste portrete să vadă frumuseţea şi versatilitatea coafurilor afro şi că fetiţele din toată lumea vor fi inspirate de diferenţele lor unice şi de frumuseţea acestora", a adăugat Kahran .

Regis şi Kahran au călătorit în mai multe state americane pentru a descoperi personajele acestei serii fotografice şi chiar dacă portretele lor necesită pregătiri minuţioase, ei au reuşit să păstreze un anumit nivel de spontaneitate, notează Bored Panda.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod