Cum ne păcălesc ambalajele. 20 de imagini care te vor enerva la culme!

Ne-am obișnuit deja cu strategiile de marketing și metodele unor companii de a ne determina să scoatem bani din buzunare.
Dacă unele dintre ele procedează corect și ne câștigă respectul, altele parcă vor în mod intenționat să ne enerveze la culme.

O situație pe care o întâlnim la tot pasul este cea al ambalajelor înșelătoare. De exemplu, ai observat că atunci când cumperi o cremă de față, recipientul este ambalat într-o cutie mult mai mare, care conține bucăți de carton plasate strategic? Și dincolo de asta, borcănelul are baza atât de groasă, încât ajungi să te întrebi unde este, de fapt, crema.
 
Sau ți s-a întâmplat să cumperi un sandviș care arată absolut apetisant prin punga de plastic, dar atunci când deschizi ambalajul descoperi că toate ingredientele sunt aranjate strategic la margine, iar în rest sandvișul e aproape gol?
 
Acestea sunt numai câteva exemple de "țepe" cu care oamenii din întreaga lume se întâlnesc zi de zi.
Ne confruntăm des cu ele și toate acestea ne enervează la culme. 

Descoperă câteva dintre cele mai înșelătoare ambalaje pentru produse, prezentate de BoredPanda.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
16 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod