Asta înseamnă curaj: O familie cu patru copii și-a vândut casa și străbat țara cu o rulotă

Plictisit de viața într-o casă normală de la marginea orașului, un cuplu și-a vândut locuința și a pornit cu copiii într-o aventură care durează de trei ani.

O familie de șase membri a renunțat la traiul sigur și banal din casa cu patru dormitoare și a ales să trăiască bucurându-se de aventura la care visau cu toții. Până acum, în cei trei ani de când au pornit la drum, ei au străbătut peste 160.000 de kilometri de-a lungul și de-a latul Americii de Nord

Jonathan Longnecker, în vârstă de 38 de ani, și soția lui, Ashley, de 35 de ani, din Knoxville, Tennessee, erau obișnuiți ca viața lor să se învârtă în jurul ipotecii și a păstrării cu orice preț a casei cu patru dormitoare.

Cuplul din Knoxville, Tennessee.

Jonathan, care lucrează ca web designer, știa că poate lucra din mers, iar Ashley se ocupa cu educația copiilor lor în sistem homeschooling - Adali, 12 ani; Jett, 11 ani; Jax, 9 ani și Ada, 7 ani.

Tot căutând o cale de scăpare din acest vârtej în jurul ipotecii, cei doi au avut idee: și-au dat seama că se agață de ce nu trebuie și pierd partea cea mai frumoasă a vieții. Așa că și-au vândut casa în aprilie 2015, au achitat ipoteca și au rămas cu un profit de 40.000 de dolari cu care și-au cumpărat o rulotă solidă.
După o lună, plecau spre statul Maine și au petrecut iarna în Florida Keys. În vara lui 2016, ei au vândut rulota și și-au luat alta, un model Airstream din 1972, stil retro, cu 13.000 de dolari, relatează Daily Mail.

Ajutați de tatăl lui Ashley, Richard Peck, în vârstă de 63 de ani, cei doi au avut nevoie de șase luni și 30.000 de dolari pentru a renova rulota, dotând-o cu panouri solare, toalete ecologice și WiFi, apoi au pornit la drum în marea aventură.

Până acum, familia Longnecker a călătorit prin 30 de state, inclusiv Mexic și Canada, și nu are de gând să renunțe curând la acest stil de viață nomad.
Aventura lor poate fi urmărită pe site-ul TinyShinyHome.

"Trăim visul american. Avem o casă mare. Aveam afacerea mea în domeniul dezvoltării site-urilor. Dar cheltuiam prea mult timp încercând să ne păstrăm casa și să ne plătim ipoteca. Nu avusesem niciodată o aventură. În acel an, un prieten a început să călătorească non-stop cu familia. Avea doi copii adolescenți și lucra în web design, ca mine. Nu am realizat niciodată că asta era o opțiune pentru o familie", a povestit Jonathan.


"Când am înțeles că a călători non-stop era ceva ce puteam face grație felului în care lucram, n-a fost o decizie grea"
, a continuat el.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod