Adio, copilărie! Cum arată acum cea mai frumoasă fetiță din lume

Thylane Blondeau este acum o adolescentă în vârstă de 16 ani. Ea a fost fotografiată la Los Angeles, în timp ce mergea să ia masa cu un prieten.

La 10 ani era considerată cea mai frumoasă fetiță din lume. Chipul său angelic a cucerit întreaga lume și a atras interesul presei și al companiilor care s-au înghesuit să-i ofere contracte avantajoase, astfel că accesul ei precoce în lumea modei n-a fost o surpriză.

Timpul s-a scurs repede, iar Thylane Blondeau s-a transformat într-o frumoasă domnișoară care își confirmă viitorul promițător în modelling. La fel de celebră ca în copilărie, ea pare că și-a pierdut acel aer inocent din privirea cu care topea inimile celor care îi vedeau fotografiile; în schimb, acum este o tânără pe picioarele ei, cu statutul solid al unei celebrități în devenire.

Fotografii au surprins-o pe Thylane luni, la Los Angeles, unde ea a ieșit să ia masa cu un prieten.

Modelul în vârstă de 16 ani avea o ținută lejeră, cu pantofi sport albi, colanți bleumarin și un hanorac de aceeași culoare cu imprimeu roșu, ea a și-a lăsat pletele blonde să atârne în voie pe umeri.

Degajată și relaxată, franțuzoaica a mers cu prietenul ei să mănânce ceva într-o cafenea din West Hollywood și a preferat să adopte o vestimentație mai puțin strictă, dar și un machiaj minimalist, relatează Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod