30 de jucării pe care nu-ţi vine să le cumperi. Sperie copiii!

Design-ul cântăreşte decisiv în decizia de cumpărare a jucăriilor, iar aceste imagini demonstrează de ce unele se vând rapid în timp ce altele rămân pe raft.
Jucăriile frumoase sunt uşor de vândut, chiar dacă preţul lor este mai mare, dar când design-ul e total greşit, nici materialele de calitate sau preţul avantajos nu mai pot goli rafturile. Pentru că acesta este adevărul: unele jucării arată îngrozitor.

Fiind create de cele mai multe ori de adulţi, te-ai aştepta ca aceste produse să arate întocmai, nu să fie rezultatul unei ingeniozităţi infantile. Şi totuşi, în magazine ajung multe produse care par rodul unei naivităţi neverosimile sau, mai clar spus, al nepriceperii crase.

Bored Panda prezintă o serie de imagini care surprind unele dintre cele mai nereuşite jucării. Sunt produse care cu greu îşi pot găsi cumpărători, iar motivele pentru care clienţii le evită sunt destul de evidente.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod