13 imagini care demonstrează că unghiul este totul. Crezi că le poți descifra?

Dacă ai o imaginație bogată și un pic de inspirație, poți să faci fotografii uimitoare din absolut nimic.
Totul ține de capacitatea de a manipula percepția asupra spațiului, iar unghiul din care este realizată o imagine îi poate schimba complet sensul.

Fotografiile realizate în locul potrivit și la momentul potrivit ne surprind întotdeauna. Coincidențele sunt atât de uimitoare încât fie ne impresionează, fie ne fac să zâmbim.

Dar imaginile realizate din unghiul perfect au capacitatea de a ne pune serios mintea la contribuție. La prima vedere, îți este dificil să-ți dai seama că ceva nu este în regulă.
Abia când analizezi cu atenție imaginile poți descoperi că de fapt în fața ta este cu totul altceva. 

De exemplu, dacă stai pur și simplu întins pe asfalt iar un fotograf priceput te pozează din unghiul potrivit, ar putea părea că viața ta atârnă de un fir de păr și că te afli deasupra unei prăpastii imense.

Descoperă câteva astfel de fotografii care îți pun mintea la contribuție. Crezi că îți poți da seama cum au fost realizate?
 
Foto: brightside.me 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
12 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod