Dr. Oz: Trucurile actriţei Gwyneth Paltrow ca să arate bine şi să fie în formă

În ultima perioadă, actriţa Gwyneth Paltrow s-a făcut tot mai auzită atunci când este voaba despre nutriţie. Atât ea cât şi familia au un regim alimentar special care a iscat multe polemici, dar şi admiraţie.

În ultima perioadă, actriţa Gwyneth Paltrow s-a făcut tot mai auzită atunci când este voaba despre nutriţie. Atât ea cât şi familia au un regim alimentar special care a iscat multe polemici, dar şi admiraţie.

După o serie de probleme medicale cu care s-a confruntat, Gwyneth Paltrow şi-a luat viaţa în mâini şi a decis să facă schimbările necesare în dieta sa. Acest lucru i-a transformat total viaţa, după cum spune ea şi acum încurajează pe toată lumea să adopte un regim alimentar sănătos.

Tatăl său a fost diagnosticat cu cancer, apoi Gwyneth a avut deficienţă de vitamina D, anemie şi o tumoră benignă pe un ovar, toate aceste probleme încuranjând-o să pună sănătatea sa şi a familiei pe primul plan.

Iată care au fost deciziile vedetei pe care le-a luat ca să fie sănătoasă, să arate bine şi să nu aibă nicio probelmă cu greutatea corporală:

1. A eliminat din dietă o gama variată de alimente

Schimbările pe care le-a făcut în dietă sunt considerate de unii drept extreme, deoarece ea a hotărât să elimine treptat cafeaua, alcoolul, lactatele, ouăle, fructele de mare, zahărul rafinat, grâul, carnea, carofii, soia şi toate produsele procesate.
Toate aceste schimbări i-au dat energia pe care nu o avusese niciodată cu regimul vechi, precum şi starea de bine şi sănătate.


2. Începe ziua cu extract din seminţe de grepfrut şi apă

Pentru a stimula digestia, Gwyneth are un remediu natural. În fiecare dimineaţa bea un pahar cu apă călduţă în care pune 4-12 picături de extract din seminţe de grepfrut. Acest extract are un puternic rol detoxifiant şi îmbunătăţeşte digestia.


3. Pentru răceli foloseşte uleiul de oregano

Uleiul de oregano care este extras din florile şi frunzele plantei are proprietăţi antifungice şi antibacteriene.

Te apără de infecţii, poate să fie folosit ca apă de gură sau direct pe periuţa de dinţi pentru a igieniza gura sau îl poţi combina cu uleiul de susan pentru a-l folosi pentru acnee sau alte probleme dermatologice.


4. Spray cu argint coloidal împotriva bacteriilor

Gwyneth Paltrow foloseşte un spray cy argint coloidal pentru a dezinfecta casa. În cantităţi mici, argintul nu este toxic şi are un efect antimicrobian.


5. Magneziu pentru un somn odihnitor


În loc de somnifere sau alcool, Gwyneth apelează la suplimente cu magneziu pentru a calma sistemul nervos.
Ia o doză de 300 sau 600 de miligrame de magneziu cu o jumătate de oră înainte de a merge la somn. 

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod