Dr. Oz. 5 fructe care au cel mai scăzut conţinut de zahăr

Consumă zmeură şi mure, deoarece aduc un aport însemnat de fibre şi au o cantitate mai mică de fructoză. Descoperă ce alte recomandări are specialistul!
Fructele sunt esenţiale pentru sănătatea organismului, deoarece aduc un aport însemnat de fibre, vitamine, minerale, antioxidanţi şi carbohidraţi complecşi. Însă, unele dintre ele au un conţinut ridicat de fructoză (zahărul natural din fructe) şi generează simptome supărătoare în cazul unor persoane care nu tolerează bine acest zahăr.

De aceea este bine să faci o selecţie şi să le alegi pe cele cu un conţinut mai mic de zahăr dacă ai constatat că ai anumite probleme după ce consumi fructe.
De asemenea, persoanele care au diabet sau vor să slăbească este bine să opteze tot pentru aceste fructe care au mai puţin zahăr. Iată care sunt recomandările celebrului Dr. Oz:


1. Fructe continut scazut zahar: Mure şi zmeură


Aceste fructe de pădure le poţi consuma în siguranţă, deoarece au multe fibre şi un conţinut mai mic de fructoză. Poţi să le foloseşti la micul dejun peste iaurtul grecesc sau peste terciul de ovăz. De asemenea, sunt potrivite pentru gustările dintre mesele principale sau pentru smoothie-uri delicioase.


2. Avocado

 
Este un fruct plin de nutrienţi şi cu un conţinut foarte mic de fructoză. Dr.
Oz îl recomandă pentru a fi consumat zilnic, deoarece conţine grăsimi sănătoase care scad nivelul colesterolului rău şi menţine tensiunea arterială îm limite normale.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ioana pe 5 Oct 2017, 09:41
    rosiile

    Rosii sau rodiile? Ca ne induceti in eroare....

    0
    0

  • mishulescu pe 26 Aug 2015, 17:29
    FRUCTE

    Nu stiam ca rosiile sunt " Fruct "

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod