Dietă. Topul celor mai eficiente alimente în lupta cu celulita

Broccoli este unul dintre aliaţii de nădejde, deoarece are în compoziţia lui o substanţă care stimulează producerea colagenului. Efectul este vizibil!
Evitarea alcoolului, a fast-food-ului, a dulciurilor şi respectarea unui program regulat de sport sunt regulile de bază pentru a scăpa de aspectul inestetic a celulitei, tonifiind foarte bine pielea. Pe lângă aceste reguli care fac minuni, un alt aspect de care trebuie să ţii cont este includerea în alimentaţie a câtorva alimente recunoscute pentru efectul lor anticelulitic. Iată ce nu trebuie să-ţi lipsească din meniu:


Locul 1. Broccoli

Este considerat un aliment minune, datorit valorii nutriţionale pe care o are.
Are un conţinut bogat în vitamine, minerale şi este sărac în calorii, astfel că-l poţi încorpora zilnic în meniul tău. Motivul este simplu! Pe lângă aceşti nutrienţi broccoli mai conţine o substanţă stimulează producţia colagenului, împiedicând astfel apariţia celulitei sau îmbunătăţind aspectul pielii în cazul în care deja a fost afectată.  Este recomandat să incluzi măcar 3-4 porţii de broccoli preparat la aburi în meniul tău săptămânal.


Locul 2. Ceaiul verde

Este recunoscut pentru proprietatea sa de a accelera metabolismul, a împiedica absorbţia grăsimilor şi a regla nivelul glicemiei în sânge.
Teobromina din conţinutul său are efect direct asupra celulitei, stimulând arderea grăsimilor. Consumă zilnic 2 căni cu ceai verde neîndulcit!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod