afine

Afinele, medicamentul natural: Beneficiile lor sunt uimitoare

Dacă afinele ar fi un produs farmaceutic, ar fi vândute ca un medicament miraculos şi ar aduce profituri uriaşe. Beneficiile lor sunt uimitoare.
Fără nicio exagerare, afinele pot fi considerate un medicament natural. Dacă ar fi fost prescrise pe reţetă, atunci ar aduce profituri imense companiilor farmaceutice şi ar reprezenta o descoperire magistrală a medicinei, atât de puternic este efectul lor pozitiv asupra sănătăţii.

Partea bună este că avem la dispoziţie un "medicament" natural care este delicios şi pe care îl putem consuma fără reţetă şi fără efecte secundare. Singurul lucru de care trebuie să ne asigurăm este că alegem fructele organice, pentru că doar aşa ne putem feri organismul de substanţele toxice folosite de marii producători, notează site-ul Natural News.

O simplă enumerare a beneficiilor uimitoare pe care le asigură consumul de afine ar trebui să te convingă că aceste fructe n-ar trebui să-ţi lipsească în timpul săptămânii din alimentaţie, fie la micul dejun, fie ca desert după orice masă:

- Afinele furnizează nutrienţi, precum 36% din necesarul zilnic de vitamina K, 25% din cel de magneziu şi 24% din vitamina C.
- Au conţinut redus de colesterol, sodiu şi grăsimi saturate
- Reduc cu 32% riscul de infarct
- Sunt foarte recomandate pentru sănătatea creierului: doar 30 ml de suc de afine contribuie la îmbunătăţirea funcţiilor cognitive şi previn pierderile de memorie
- Potrivit unui studiu, două porţii de afine pe săptămână au capacitatea de a întineri creierul cu doi ani şi jumătate faţă de vârsta reală
- Susţin flora bacteriană bună din intestine
- Sunt o sursă importantă de fibre, îmbunătăţind digestia
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod