10 alimente care previn cancerul

Facebook Twitter gplus Comenteaza
Turmericul, seminţele de cânepă şi strugurii negri conţin substanţe puternice, recunoscute pentru efectul anticancerigen. Vezi o listă cu 10 alimente care distrug cancerul!


Numeroase cercetări au scos la iveală capacitatea anumitor alimente de a inhiba angiogeneza, adică procesul prin care se împiedică dezvoltarea tumorilor, înfometând celulele afectate şi împiedicând formarea unor vase noi de sânge care hrănesc cancerul.

Iată o listă cu cele mai bune alimente care distrug cancerul şi pe care ar fi bine să le incluzi în alimentaţia ta:
1 din 11
Turmeric

Turmericul

Îl găseşti mai mult sub formă de pulbere şi este recunoscut de secole pentru efectul său protector. Datorită curcuminei din conţinutul său, turmericul este unul dintre cele mai puternice alimente care împiedică dezvoltarea cancerului şi a metastazelor. Peste 700 de studii care au fost făcute pe turmeric au scos la iveală faptul că acest aliment distruge cancerul şi este un adevărat medicament pentru întregul organism.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • iulia pe 3 Oct 2017, 13:59
    curcuma

    curcuma, curcuma si iar curcuma!!! Asta e numele ei, turmericul e denumirea anglofona,

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod
;