Sport. 5 trucuri care te motivează să faci exerciţii dimineaţa

Lucrează în fiecare zi o altă zonă a corpului pentru că vei simţi mult mai intens efectul după efortul pe care l-ai depus! Şi nu renunţa invocând lipsa timpului!
Îţi propui mereu că de săptămâna viitoare te apuci să faci sport cu regularitate? Ştii că cel mai bun moment pentru mişcare este dimineaţa, deoarece îţi conferă energie şi o stare de bine pentru tot restul zilei?

Te apuci de exerciţii, însă după nici o săptămână abandonezi planul şi nu mai faci mişcare cu regularitate. Ai nevoie de câteva trucuri care te pot motiva să începi cu brio sau să continui cu acest obicei care face minuni pentru sănătatea ta. Iată care sunt cinci dintre cele mai bune trucuri care te ajută să fii motivată şi să faci mişcare dimineaţa:


1. Foloseşte un televizor mare pentru exerciţii acasă


Poţi să recurgi la canalele tv care au în programul de dimineaţă exerciţii pe care să le faci deodată cu instructorii respectivi. Este un bun mod de a te mobiliza şi să-ţi faci un obicei din acest lucru.

O altă modalitate în care poţi să foloseşti un televizor cu ecran mare este pentru a-ţi pune diverse filmuleţe de pe youtube pe care să le vezi mai bine şi să execuţi corect exerciţiile. Astfel nu vei mai avea scuza că nu ştii ce exerciţii să faci sau cum să le legi ca să fie bine pentru corpul tău.


2. Alege să-ţi lucrezi o parte a corpului


Un antrenament complet care să lucreze intens toate zonele problematice ale corpului necesită şi un timp mai îndelungat. De aceea, un alt truc pe care te poţi baza este acela de a-ţi alege în fiecare zi exerciţii pentru o anumită zonă a corpului. Luni optează pentru exerciţii pentru abdomen, marţi pentru tonifierea picioarelor şi a fundului, iar în altă zi poţi să alegi un set de exerciţii yoga/pilates pentru o tonifiere generală a întregului corp.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod