Fitness. 7 minute de antrenament. Cum te ajută aplicaţiile pe mobil să slăbeşti

Programul încărcat nu-ți permite întotdeauna să faci mișcare? Iată ce soluţii ai la îndemână ca să faci rapid câteva exerciţii!
7 minute de antrenament te ajută să rămâi în formă, chiar și atunci când timpul liber nu-ți este cel mai bun prieten. Aflăm de la ehealthromania.com ca există și o aplicație fitness pentru asta. Aplicația fitness „7 minute workout” îți menține condiția fizică bună și, nu în ultimul rând, are un efect revitalizant.

Exercițiile nu sunt deloc greu de executat și le vei înțelege foarte ușor. Cel mai simplu mod de a slăbi, de a uita de kilogramele în plus este ca, pe lângă un plan de dietă potrivit, să faci mișcare chiar și 7 minute de antrenament zilnic.


În urma unor studii care au dorit să afle care sunt cele mai eficiente exerciții și cu beneficiile cele mai mari pentru organism, „7 minute de antrenament” le cuprinde pe cele mai bune 12, printre care flotări, genuflexiuni, exerciții pentru abdomen. Pentru a le executa corect nu ai nevoie de echipament special de fitness, ci doar de un scaun, un perete, de greutatea propriului corp.

Aplicația fitness te ajută să lucrezi multe grupe de mușchi. Fiecare exercițiu trebuie lucrat în 30 de secunde, iar o voce prietenoasă îți spune chiar și când anume te poți bucura de pauze pentru odihnă și rehidratare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod