japoneză

De ce femeile din Japonia nu se îngrașă și trăiesc mai mult. Iată secretul!

În ultimii 25 de ani, femeile japoneze au stabilit numeroase recorduri de vârstă. În medie, niponele trăiesc 84 de ani şi 6 luni, iar pe lângă speranţa lungă de viaţă, nu au probleme cu greutatea, reuşind să-şi păstreze silueta fără mari eforturi. Rata obezităţii în Japonia rămâne una dintre cele mai mici din lume şi este ceva obişnuit ca femeile de 40 de ani să arate ca la 20.

Aşadar, de ce femeile din Japonia nu se îngrașă și trăiesc mai mult? Care e secretul lor?


Naomi Moriyama, născută în Japonia, îl dezvăluie în cartea sa, intitulată "Femeile japoneze nu îmbătrânesc şi nu se îngraşă - Secretele din bucătăria bunicii mele din Tokio".

În opinia sa, totul ţine de dieta tradiţională japoneză, care stă la baza alimentaţiei obişnuite în această ţară şi care nu favorizează acumularea în greutate, dimpotrivă. În bucătăria niponă, fructele, fructele de mare, peştele, soia, orezul, legumele şi ceaiul verde sunt nelipsite de pe masă, relatează site-ul Pinoy Health & Remedies.

Aceste ingrediente au proprietăţi anti-îmbătrânire care îi ajută pe japonezi să aibă o dietă sănătoasă, cu efect vizibil asupra corpului şi chipului lor - aproape toţi arată mai tineri şi sunt mai plini de energie fără să ia vitamine şi suplimente alimentare.



Femeile japoneze arată mai tinere decât cele din alte ţări pentru că nu consumă carne roşie şi alte alimente nesănătoase, precum produsele fast-food, pline de grăsimi, sare şi zahăr.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod