12 idei de cină rapidă pe care o poți face după muncă

O porție de risotto cu roșii aromate, un sandviș delicios cu dovlecel pe grătar și brânză sau o porție generoasă de paste? Toate aceste idei de cină sunt rapide și bune pentru seară!
Diversitatea de legume, verdeţuri şi leguminoase te ajută să faci o mulţime de combinaţii inedite astfel încât să nu te plictiseşti niciodată de aceleaşi preparate.

O porție de paste cu legume sau creveți, o tocană indiană cu linte roșie, pui la tigaie cu legume, un risottă aromat cu roșii cherry sau pește pe grătar cu o salsa răcoritoare pot să fie câteva dintre preparatele pe care le poți face rapid seara, după muncă. Nu trebuie să îți sacrifici tot timpul în bucătărie, ci doar să combini câteva ingrediente simple care merg de minune împreună. 

Pentru ca serile de vară să fie petrecute în compania celor dragi, pe terase sau în plimbări nocturne, trebuie să te organizezi puțin ca să eficientizezi timpul.
În cazul în care nu îți permiți să mănânci des în oraș, poți să te răsfeți acasă cu aceste preparate rapide la masa de seară. 

Inspiră-te din aceste 6 idei de cină vegetariană pentru a prepara reţete pe gustul tău!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod