bătrân

Video: Gestul emoţionant al unui bătrân de 93 de ani: În fiecare zi ia masa lângă poza soţiei

Povestea emoţionantă a unui bătrân în vârstă de 93 de ani arată că dragostea adevărată nu moare niciodată.

Acum patru ani, Clarence Purvis şi-a pierdut soţia. Fusese căsătorit 64 de ani - cât o viaţă de om! Dar iubirea lui pentru Carolyn nu s-a stins nicio clipă, iar de atunci omul îi poartă amintirea pe oriunde se duce. Imaginea ei îi stă aproape de fiecare dată când merge să mănânce.

Purvis are o poză a soţiei şi o ţine pe masă de fiecare dată când ia prânzul, mereu la aceeaşi oră, mereu în acelaşi loc din restaurantul Smmith din Reidsville. Acolo obişnuia să vină cu Carolyn să mănânce, să se relaxeze şi să vorbească despre una-alta.

"Nimeni nu a iubit pe cineva mai mult ca mine şi decât ne-am iubit eu şi soţia mea. Eu doream ce dorea ea iar ea dorea ce doream şi eu", a mărturisit Purvis pentru postul local de televiziune WTOC.

Carolyn a murit la 81 de ani după ce a trăit toată viaţa ei în Glennsville, acolo unde l-a întâlnit pentru prima oară pe Clarence, în 1948, când erau adolescenţi. După ce s-au căsătorit au deţinut împreună un service auto, Purvis Garage, şi au avut trei copii. Apoi au avut şase nepoţi şi doi strănepoţi.

Au îmbătrânit împreună până când moartea i-a despărţit, dar Clarence continuă ritualul său zilnic - în fiecare zi, la prânz, el vine în resturantul în care mâncau amândoi, pune poza ei pe masa lor şi mănâncă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod