7 secrete pe care industria alimentară nu ţi le spune

Facebook Twitter gplus Comenteaza
Nu-i suficient să citeşti eticheta unui produs alimentar pentru a vedea dacă că este natural şi sănătos - trebuie să ştii câteva lucruri simple şi să ţii cont de ele când mergi la cumpărături. Astfel, ai şanse mai mari să vii acasă cu produse mai bune şi sănătoase.

Bright Side prezintă câteva mici secrete pe care industria alimentară nu ţi le spune.
1 din 8
Caşcaval

Caşcaval

Uită-te cu atenţie la culoare, la găuri şi la textură: acestea ar trebui să fie uniforme şi să nu aibă o crustă albă. Brânza de calitate are găurile răspândire pe toată suprafaţa. E mai bine să nu cumperi caşcavalul dacă acesta nu-şi recapătă forma după ce îl apeşi puţin.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • LUPASCU LENUTA pe 25 Nov 2017, 10:26
    CIOCOLATA

    Asa da! Pot sa mai adaug ca si concentratia in cacao trebuie sa fie minim 60%, pentru a fi numita "ciocolata", in caz contrar se va incadra in produse cu denumirea "tableta de ciocolata" care si acestea contin cacao in diverse procente,dar nu contin unt de cacao. Multumesc!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod
;