11 semne că o persoană din viața ta este malefică

Deși în general se consideră că fiecare persoană are o parte bună, există și excepții. Un mix de trăsături specifice care seamănă cu apatia, inteligența deosebită și autopromovarea îți vor arăta că în fața ta se află de fapt o persoană malefică de care trebuie să te ferești.
Întotdeauna încearcă să domine și să-i cucerească pe cei din jur și, chiar dacă pare foarte prietenoasă la început, adevăratul ei fel de a fi va deveni evident în cele din urmă. Trebuie să știi că o persoană malefică își va alege prietenii după cum se schimbă vremea și că este mai degrabă o amenințare decât un sprijin în situațiile dificile.

 
Iată ce indicii îți arată că ai de-a face cu o persoană malefică:

 
1. Neagă realitatea

Negarea a devenit un mod de viață pentru ea. Nu ia în considerare realitatea la fel ca toți ceilalți oameni pentru că recunoașterea adevărului este contrară firii ei.

 
2. Dă o altă interpretare faptelor

Se pricepe foarte bine să modifice conotația oricărei situații. Este un truc prin care manipulează multe persoane, transformând adevărul într-un lucru negativ pentru a vedea suferința celorlalți, care îi face plăcere.

 
3. Nu dezvăluie informații importante

Minte foarte des sau nu dezvăluie informații utile pentru a controla cum se desfășoară o anumită situație. Este gata să compromită integritatea celorlalți și să-i folosească pentru a-și atinge scopurile, considerând chiar că a avut o reușită când obține ce își dorește în acest mod.

 
4. Induce în eroare oamenii

Prin modificarea semnificației diferitelor întâmplări și faptul că îi face să creadă exact opusul lucrurilor reale, o persoană malefică va agrava orice situație complicată și îi va manipula pe toți pentru a se distra și a-i vedea confuzi și supărați.

 
5. Nu are nicio problemă cu lucrurile pe care le face pentru a reuși

Indiferent dacă este vorba despre nepăsare, indiferență sau chiar cruzime, nu va fi deloc afectată de acțiunile pe care trebuie să le inițieze pentru a-și realiza obiectivele. Nu-și face griji și nu încearcă să aleagă metode care să nu le facă rău celorlalți, acesta fiind chiar un avantaj, având în vedere cât de mult îi place să vadă suferință în jur.

 
6. Minte foarte des

Minciuna o caracterizează la nivel patologic. Folosește acest obicei pentru a-i înșela pe ceilalți și consideră că este un joc.
Cu cât minte mai mult, cu atât are o satisfacție mai mare.

 
7. Nu-și asumă responsabilitatea pentru propriile acțiuni

O persoană malefică nu-ți va asuma niciodată responsabilitatea pentru ce a făcut pentru că nu face parte din codul moral care îi dictează acțiunile. În loc să fie responsabilă, îi va învinui mereu pe alții de propriile greșeli și nu-și va cere niciodată scuze.

 
8. Adoră să manipuleze oamenii

Este expertă în manipulare și trebuie să înțelegi că nu vei fi în niciun moment prioritatea ei, ci doar un mijloc pentru a obține mai ușor sau mai repede ceva ce-și dorește.

 
9. Dispare când lucrurile nu merg bine

Nu te poți baza pe o astfel de persoană care face parte din cercul tău de prieteni. Nu știe ce înseamnă să fii un prieten loial și nu poate deveni empatică.
Va fi în preajma ta când lucrurile merg foarte bine, dar de îndată ce ai probleme îți va fi foarte greu să o găsești.

 
10. Are o viață dublă

Minciunile și manipularea fac ca o astfel de persoană să aibă o viață complet diferită de ceea ce te-ai aștepta și o motivație importantă este să provoace suferință în orice moment. Nu vei avea niciodată șansa să o cunoști cu adevărat pentru că masca pe care a creat-o este deja o parte din ea.

 
11. Este obsedată de control

Îi place să se simtă superioară, să-i umilească pe ceilalți și consideră că o asemenea atitudine este un semn al realizărilor personale.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod