Cel mai potrivit și cel mai nepotrivit bărbat pentru tine, în funcție de personalitate

20 Iulie 2022
Criteriile în funcție de care îți alegi un partener pot fi multe. Personalitatea ar trebui să se numere, în mod sigur, printre ele.
Unele femei isi aleg partenerii in functie de aspectul fizic, de simtul umorului, de interesele comune sau chiar de zodie. Chiar daca toate acestea pot conta intr-o masura mai mare sau mai mica, personalitatea omului alaturi de care iti petreci timpul este esentiala.

Iata care sunt cei mai potriviti si cei mai nepotriviti barbati pentru tine, in functie de personalitate!


Modelul celor 9 personalitati

Inainte de toate, iti vom prezenta cele 9 tipuri de personalitati, iar tu te vei identifica intr-una principala si, eventual, una sau doua tipologii secundare. Apoi, vei sti ce fel de partener ti se potriveste si, mai mult, cu cine este posibil sa nu ai deloc o conexiune.

1. Perfectionistul

Perfectionistul are standarde inalte si are obiceiul de a se critica dur, dar si de a-l judeca pe cel de langa el in aceiasi termeni stricti. Este motivat de crestere, de imbunatatire si de dezvoltare.
Adora sa vada aceste lucruri la sine si la partener. Nu cere ajutorul celorlalti decat in situatii absolut urgente si poate fi perceput, uneori, ca fiind prea rigid si prea critic cu persoanele din jur.

Se potriveste cu: Aventurierul, de la care invata sa se relaxeze putin

Nu se potriveste cu: Romanticul, pe care il va considera prea putin productiv pentru gusturile sale

2. Saritorul

Saritorul pune mai mereu nevoile partenerului inainte de nevoile sale. Nu prea stie sa primeasca, insa se pricepe de minune sa ofere.
Este un ascultator minunat, dar tinde sa manipuleze pentru a primi iubire si atentie in momentele sale mai putin bune. Are o putere fantastica de a darui, insa are si tendinta de a se neglija pe sine. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod