7 vise care prevestesc moartea

Visele sunt pline de mister, iar în unele nopți putem vedea în vise ceea ce nu vrem să vedem atunci când suntem treji. Cu toate acestea, se pare că ar exista anumite vise care prevestesc moartea.
Visele sunt ca o viziune a inconștientului și există lucruri pe care le dezvăluie, lucruri pe care nu le știm atunci când nu dormim. Aceste vise, după cum se crede în multe culturi din întreaga lume, au și puterea de a te ajuta să vezi anumite lucruri în viitor. Unele dintre aceste vise se pare că oferă și o perspectivă asupra unei morți iminente. Aceste viziuni pot indica propria moarte sau cea a cuiva apropiat. Aceste vise, prin urmare, semnifică aspectul mai întunecat al vieții noastre. Iată ce vise prevestesc moartea!

Ce vise prevestesc moartea?


1. Distrugerea lui Dumnezeu


Dumnezeu este considerat a fi mântuitorul omenirii, indiferent de religie sau credință. Zeii sunt creatorii care se asigură că viața se dezvoltă pe acest pământ.
Ei sunt cei care ne supraveghează și care ne călăuzesc în momentele grele ale vieții. Moartea în vis a lui Dumnezeu sau a oricărui zeu la care te închini semnifică moartea creației în sine. Un astfel de vis semnifică o moarte apropiată.

2. Consumul de alcool singur într-un cimitir sau pe un deal


Consumul de alcool singur nu reprezintă vreo problemă. Nici vizitarea unui cimitir sau statul pe un deal. Dar este destul de sinistră imaginea în care stai în aceste locuri și bei singur. Este un fel de singurătate ciudată. Un astfel de vis este considerat a fi un semn rău. Reprezintă izolarea sufletului tău de orice altceva, iar visul a fost interpretat de numeroase culturi ca reprezentând o moarte apropiată.

3. Îngrijirea unui copil


Îngrijirea unui copil este frumoasă. Ai grijă de cel mai mare dar pe care îl poți avea.
Se spune că vei avea o viață prosperă dacă ai grijă de un copil în visele tale. Dar atunci când copilul din visul tău începe să plângă în timp ce îl îngrijești, ceva întunecat este prezent în viața ta. Plânsul copilului reprezintă un fel de frică primordială, elementară și reprezentativă pentru o situație iminentă.

4. Păsări întunecate


Păsările cu penajul întunecat au fost văzute mereu ca un semn rău, iar prezența lor nu este apreciată neapărat nici în viața de zi cu zi. Un corb, o cioară sau un vultur negru semnifică aspectele mai întunecate ale vieții, iar numeroase culturi din întreaga lume le percep ca aducători ai morții. Nici prezența lor în vise nu este considerată ca fiind de bun augur.
Se crede că sunt mesagerii morții, iar prezența lor induce un sentiment de frică.

5. Dinți căzuți


O dantură sănătoasă reprezintă un semn al unei stări bune de sănătate. Sugerează că persoana respectivă este bine și că este îi este menit să trăiască o viață lungă și sănătoasă. Căderea și slăbirea dinților reprezintă o sănătate degradantă și în viața reală. Căderea dinților, prin urmare, semnifică și în vis un declin al sănătății și al prosperității. Este important să acorzi atenție atunci când îți cad dinții în vis.

6. Șerpi


Șerpii sunt considerați înțelepți în multe culturi, iar în altele sunt blamați. Se crede că reprezintă un semn rău și nu sunt o imagine plăcută pentru mulți oameni.
Prezența lor în visele noastre este considerată rea în majoritatea tradițiilor. Se crede că aduc moartea și distrugerea, iar prezența lor în vise poate fi un semn clar al apropierii morții.

7. Vise recurente cu figuri întunecate


Visele recurente sunt considerate indicatori ai unui mesaj puternic pe care sufletele noastre încearcă să ni-l transmită. Repetarea acestora indică urgența și natura imediată a dezastrului care se apropie. Apariția unor figuri întunecate în cămăși și voaluri este considerată un indicator puternic al morții în sine care comunică cu tine. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod