al catelea copil esti la parinti

Al câtelea copil ești la părinți? Află cum te influențează acest lucru în dragoste

Al câtelea copil ești la părinți poate indica tipul de relație pe care o vei avea în viitor.
Când vine vorba de dragoste, cu toții avem trăsături distinctive care îi atrag pe cei din jur. Fie că este vorba de băiatul rău sau de tocilarul romantic, este greu de identificat ceea ce face ca aceste trăsături să fie atât de atractive.

Dar, personalitățile noastre, precum și de cine ne îndrăgostim, au mult de-a face ordinea nașterii noastre și cu rolul pe care îl jucăm în familie. Al câtelea copil ești la părinți poate indica tipul de relație pe care o vei avea în viitor.

William Cane, autorul cărții "The Love Order Book", spune că "Personalitatea ta este direct legată de modul în care interacționezi cu alte persoane".
Acest lucru are sens, deoarece primii oameni cu care vă conectați în viață la nivel emoțional sunt frații și părinții tăi.

Al câtelea copil ești la părinți? Află ce spune acest lucru despre viața ta sentimentală


Dacă ești primul născut...


Ești un lider înnăscut și poți prelua controlul asupra oricărei situații. Dacă ești primul născut ești văzut ca fiind mai fiabil, mai ambițios și mai sârguincios decât frații tăi mai mici. Asta înseamnă că ești foarte încrezător în relația ta și că ești un profesionist atunci când vine vorba de întâlnirile romantice.

Citește și: 7 detalii din baia ta care spun multe despre tine

 

Dacă ești al doilea copil...


Nu îți este frică să te lași purtat de val, dar uneori ești foarte încăpățânat, mai ales când vine vorba de păstrarea secretelor. Copiii mijlocii sunt parteneri perfecți, deoarece sunt foarte relaxați și iau lucrurile așa cum vin și cum sunt.

Dacă ești ultimul născut...


Îți place să fii în centrul atenției și uneori ești puțin cam rebel. Fiind cel mai mic din familia ta, ești obișnuit să fii răsfățat și să faci cam ce vrei, ceea ce înseamnă că poți fi puțin încăpățânat atunci când vine vorba de relația de iubire în care ești implicat.
Ultimii născuți sunt mai spontani, dar și mai puțin sisceptibili de a deține controlul.

Dacă ești singurul copil la părinți...


Nu numai că ești responsabil, dar ești și foarte de încredere. Ești extrem de matur și iei foarte în serios întâlnirile și relațiile. În timp ce succesul în dragoste este cu siguranță influențat de ordinea nașterii, trebuie remarcat, de asemenea, că pentru a avea o relație de succes și fericită, trebuie să fii dispus să depui eforturi în acest sens. Comunică, arată-ți vulnerabilitățile și nu uita că un parteneriat are nevoie de două persoane.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod