9 lucruri pe care le poți învăța în timp ce persoanele din jurul tău se căsătoresc

Pe măsură ce prietenii sau cunoștințele tale se căsătoresc, dar ție nu ți se întâmplă acest lucru, nu te gândi că este un eșec, ci folosește această ocazie pentru a învăța mai multe lucruri despre tine. Vei avea șanse mai bune de a-ți alege drumul potrivit spre fericire.
Ai zâmbit în nenumărate poze și ai privit cum majoritatea cunoscuților tăi se căsătoresc întrebându-te dacă vrei și tu același lucru sau chiar având dubii dacă vei găsi partenerul potrivit? Nu ai de ce să te simți izolată sau să crezi că nu vei mai avea parte de prieteni dacă această schimbare se remarcă în viețile multora dintre ei. Dimpotrivă, poți afla lucruri importante despre tine, abilitățile pe care nu știai că le ai și vei învăța să-ți alegi prietenii care te susțin cu adevărat.

 
Iată ce poți descoperi în timp ce restul persoanelor se căsătoresc:

 
1. Partenerul ideal se schimbă pe măsură ce înaintezi în vârstă

Mai ales după ce treci de 30 de ani. Vei începe să-ți schimbi setul de criterii și nu te va mai interesa numai aspectul exterior, ci vei fi foarte atentă la integritate, sinceritate, responsabilitate și posibilitatea de a te baza pe cineva în cazul în care ai probleme. Vei începe să apreciezi persoanele în funcție de felul în care relaționează cu tine, cu familia ta, cu activitatea ta profesională sau datorită lucrurilor pe care le-ați împărtășit în anii copilăriei.

 
2. În unele cazuri poate fi mai important să-ți găsești traseul profesional corect decât să te căsătorești

Dacă aspectele profesionale au prioritate pentru tine nu ai de ce să te simți ciudat. În cazul în care traseul profesinal îți oferă satisfacția și împlinirea de care ai nevoie fă tot ce poți pentru a te situa acolo unde îți dorești.
În acest mod te vei simți din nou plină de entuziasm și vei fi motivată să înveți mereu ceva nou. Vei deveni o persoană mai bună și mai optimistă pentru că tot ce faci îți va aduce zâmbete.

 
3. Vei acorda timpul tău unui număr limitat de prieteni

Prietenii sunt cei care te susțin toată viața, iar de acum încolo vei înțelege de ce nu ai cum să menții sute de prietenii, dar te poți concentra pe câteva persoane pe care te poți baza în orice situație. Alege cu atenție persoanele care îți transmit energie pozitivă, nu te denigrează și îți arată calitățile pe care le ai chiar și atunci când ești nesigură și nu știi ce decizie să iei.

 
4. Nu te vei mulțumi cu prea puțin

Chiar dacă vezi foarte multe căsătorii în jurul tău nu ai de ce să accepți o relație doar pentru că nu vrei să rămâi singură. Este foarte important să realizezi că meriți să fii iubită și respectată și nu trebuie să rămâi decât lângă partenerul care te face să te simți apreciată în orice moment.

 
5. Trebuie să te cunoști foarte bine înainte de a decide să te căsătorești

Potrivit specialiștilor, nu este indicat să te căsătorești când ești foarte nesigură, ai o problemă în plan profesional sau ești vulnerabilă în general pentru că relația va deveni singura ta sursă de fericire. Ai putea fi tentată să fii de acord cu orice propune partenerul pentru că nu te mai întrebi ce-ți dorești și ce te reprezintă.
Nu uita niciodată de principiile tale pentru că după câțiva ani vei regreta modul în care ai procedat. Ascultă vocea interioară care îți indică direcția potrivită, iar în momentele în care ești copleșită de confuzie nu lua decizii influențată de alte persoane.

 
6. Copiii nu sunt neapărat răspunsul la toate întrebările

Dacă ai copii nu trebuie să crezi că fericirea ta este asigurată, ci mai degrabă apariția celor mici va fi un test pentru a determina stabilitatea căsniciei tale. 

 
7. Nu îți vei pierde prietenii care se căsătoresc

Iată una dintre ideile eronate care se transmite foarte des. După ce trece luna de miere prietenii tăi vor fi din nou gata să ieșiți în oraș, să mergeți în excursii și să vă distrați împreună. Căsnicia nu este o barieră între tine și prietenii care își întemeiază o familie.

 
8. Poți obține ce vrei și pe cont propriu

Poți avea un job de vis, o casă foarte frumoasă ori poți călători spre destinații exotice fără să ai nevoie de aprobarea cuiva sau de un ajutor constant. Amintește-ți de perioada în care creșteai și nu aveai nicio relație, dar erai suficient de motivată pentru a-ți atinge obiectivele.
Independența îți poate înfrumuseța viața la orice vârstă, așa că învață să privești lucrurile dintr-un unghi favorabil pentru tine.

 
9. Nici căsătoria nu este neapărat răspunsul pe care îl cauți

După cum copiii nu pot salva o căsnicie, nici decizia de a te căsători nu-ți va rezolva toate problemele. Dacă nu ești deja fericită, bucuria nu te așteaptă în mod miraculos undeva după schimbarea statutului. Dacă nu te iubești pe tine însăți înainte de a te căsători, nu ai cum să începi după aceea. Găsește-te pe tine înainte de căsătorie și vei ști ce alegeri să faci pentru a fi fericită.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod