5 obiceiuri care îți aduc sărăcia la ușă. Renunță la ele de astăzi!

Ce te împiedică să te îmbogățești, ba chiar trage în jos spre sărăcie? Te-ai gândit vreodată că unele obiceiuri zilnice ți-ar putea afecta situația financiară? Iată câteva dintre cele la care ar trebui să renunți de astăzi!

Toată lumea are obiceiuri proaste, dar doar unii dintre noi știu cum să le evite. Pentru ceilalți... avem câteva sfaturi.

Pentru a urma sfaturile așa cum trebuie, întâi trebuie să identifici obiceiurile proaste pe care le ai și care îți aduc sărăcia.

  • 5 obiceiuri care îți aduc sărăcia la ușă:

 

Jocurile de noroc


Succesul financiar necesită timp și efort neîncetat, nimeni nu se poate îmbogăți dintr-o dată pentru tot restul vieții. Cei care pariază și sunt împtimiți jocurilor de noroc se amăgesc crezând că există o scurtătură către succes. Un studiu a constat că 52% dintre oamenii săraci au jucat la pariuri cel puțin o dată pe săptămână și 77% au jucat la loterie în fiecare săptămână.

O dietă nesănătoasă


Obiceiurile proaste legate de alimentație și sănătate sunt dăunătoare succesului financiar. Un studiu a demonstrat că 97% dintre persoanele sărace au consumat peste 300 de calorii din fast-food în fiecare zi, 69% au mâncat fast-food de trei sau mai multe ori pe săptămână, 69% au mâncat bomboane mai mult de două ori pe săptămână și 66% sunt supraponderale. Oamenii care ajung să se îmbogățească îți prețuiesc sănătatea. Pe lângă faptul că mănâncă sănătos, fac constant exerciții fizice, dorm șapte sau mai multe ore în fiecare noapte și își fac un obicei zilnic din folosirea aței dentare.

Citești și: Cât contează dantura pentru aspectul fizic: 30 de oameni săraci cărora un dentist le-a schimbat viața

 

Consumul exagerat de alcool


În timp ce un pahar de vin sau bere ocazional este în regulă, consumul exagerat de alcool poate împiedica șansele de succes financiar și te poate trage în jos.

Un studiu a demonstrat că 54% dintre oamenii săraci au băut mai mult de două pahare de bere, vin sau altă băutură alcoolică în fiecare zi. 84% din milionarii auto-realizați au băut mai puțin de atât. A bea prea mult alcool ar putea afecra memoria și capacitatea de a gândi clar. În plus, Este vorba de o mulțime de calorii suplimentare care nu au ce căuta într-o dietă sănătoasă.

Petrecerea timpului alături de oameni toxici


Cu cine îți petreci timpul contează mai mult decât ai crede. Toată lumea știe că dacă petreci prea mult timp alături de cineva, ajungi să-i semeni. Un studiu a demonstrat că 86% dintre oamenii bogați intervievați s-au înconjurat de alți indivizi de succes.

De asemenea, își propun să-și limiteze expunerea la persoanele toxice, negative. Pe de altă parte, doar 4% dintre cei săraci s-au asociat cu indivizi de succes, iar 96% își petrec timpul cu oameni toxici. Vei reuși în viață doar dacă te înconjori de genul potrivit de oameni!

Privitul prea mult la TV


Un studiu a demonstrat că 77% dintre cei săraci stăteau mai mult de o oră în fața televizorului în fiecare zi, pe când 67% dintre oamenii de succes petreceau mai puțin de o oră pe zi în fața televizoarelor. Bogații preferă să fie educați decât distrați. Înlocuiesc privitul la televizor cu cititul, meditatul, exercițiile fizice sau orice altă formă de autoeducare.

Utilizarea productivă a timpului este un semn distinctiv al oamenilor bogați, pe când pierderea timpului la TV este un semn distinctiv al oamenilor săraci.

Sursă: propertyupdate.com

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod