Meghan Markle a purtat culorile regale. Ce ținută a ales Ducesa de Sussex pentru o vizită oficială

La una dintre aparițiile sale recente, Meghan Markle a atras toate privirile purtând o ținută în culori puternice, care contrastează cu nunațele neutre pe care le poartă de obicei.

Meghan Markle și Prințul Harry, care vor deveni părinți în luna aprilie, au făcut o vizită oficială în Birkenhead, Merseyside, fiind primul eveniment din agenda lor pentru anul 2019. Cei doi au avut o zi plină, vizitând mai multe organizații nonprofit care susțin persoanele defavorizate din comunitatea locală.

Meghan, în vârstă de 37 de ani, a zâmbit și a discutat cu femeile din centrul Tomorrow's Women Wirral, dedicat femeilor aflate în situații vulnerabile. Ducesa de Sussex a purtat unele dintre principalele culori care reprezintă regalitatea.



Aceasta a ales un palton roșu Sentaler și o rochie mov Babaton by Aritizia, care i-a pus în valoare burtica de gravidă. Soția Prințului Harry a asortat ținuta cu o pereche de pantofi roșii cu toc și o geantă de culoare maro deschis din colecția designerului Gabriela Hearst. Meghan și-a prins părul într-un coc lejer la spate, una dintre coafurile sale reprezentative. 



Centrul Tomorrow's Women Wirral a fost înființat în urmă cu opt ani pentru a susține femeile care au fost eliberate din închisoare.

Organizația oferă o gamă largă de cursuri de pregătire și workshop-uri pentru un număr de peste 6000 de femei, inclusiv grupuri de suport pentru femei care se confruntă cu probleme mintale, abuz în familie sau dependențe. În timpul vizitei, Ducele și Ducesa de Sussex au discutat cu angajații centrului și au ascultat poveștile de viață ale femeilor care primesc ajutor.



La o zi după vizita din Birkenhead, Meghan și-a făcut apariția în Londra, la Smart Works HQ, unde a purtat o rochie neagră cu croială clasică semnată Hatch (pe care a purtat-o prima dată în 2018, în timpul vizitei la King's College), un palton camel Oscar de la Renta și o pereche de pantofi foarte interesanți Gianvito Rossi, cu imprimeu animal print și material transparent.

Foto: Hepta

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod