Meghan Markle a înlocuit pantofii cu toc cu o pereche de balerini în timpul unei vizite oficiale

Meghan a purtat pentru prima dată pantofi cu talpă joasă la un eveniment oficial de când a devenit Ducesă de Sussex.
La fel ca oricare altă femeie care știe ce înseamnă să stai o zi întreagă pe tocuri, Meghan Markle și-a schimbat pantofii în timpul unei vizite oficiale. Aflată în Australia alături de soțul său, Prințul Harry, pentru un turneu regal, Ducesa de Sussex a făcut un gest care nu a trecut neobservat de fashiniste sau de fanii cuplului regal. 

Meghan Markle și-a făcut apariția la prima sa vizită oficială în Australia purtând o rochie albă semnată de designerul australian Karen Gee, asortată cu o pereche de pantofi cu toc Stuart Weitzman, de culoare nude. 

Ducesa de Sussex, care a anunțat săptămâna aceasta că este însărcinată și va naște primul său copil în primăvara anului viitor, a schimbat look-ul său reprezentativ, și anume pantofii cu toc stiletto, cu o pereche de pantofi cu talpă joasă Rothy.
Meghan și Prințul Harry au vizitat Grădina Zoologică Taronga din Sydney, în prima lor vizita oficială din turul Australiei.

Schimbarea subtilă a garderobei și înlocuirea pantofilor reprezintă prima ocazie în care Meghan, în vârstă de 37 de ani, a purtat pantofi cu talpă joasă la un eveniment oficial de la anunțarea logodnei sale cu Harry, din noiembrie 2017. 

Meghan este o fană a pantofilor cu toc stiletto, printre brandurile sale favorite fiind Stuart Weitzman și Aquazzura, fiind rareori văzută să poarte tocuri mai mici de zece centimetri în vizitele oficiale.

Deși a mai fost observată purtând pantofi cu talpă joasă cu diferite ocazii, precum prima apariție publică alături de Harry la Jocurile Invictus care au avut loc la Toronto în 2017, Meghan i-a exclus din ținutele sale după ce a devenit Ducesă.

Prin urmare, schimbarea recentă de stil de la evenimentul din Sydney sugerează că Ducesa de Sussex va pune confortul înaintea modei pe măsură ce intră în cel de-al doilea trimestru de sarcină.

"Numeroase femei însărcinate se confruntă cu simptome ușoare la începutul sarcinii la nivelul picioarelor și gleznelor.
Acestea se pot umfla și devin dureroase, putând chiar să crească numărul purtat la pantofi din cauza schimbărilor hormonale din timpul sarcinii, care cauzează relaxarea și extinderea articulațiilor și ligamentelor. Zborul cu avionul poate accentua unele dintre aceste probleme, iar mișcarea în timpul zborului ar putea să ajute. Cele mai multe dintre aceste simptome sunt normale și nu prezintă un motiv de îngrijorare"
, a declarat pentru dailymail.co.uk Val Willcox, specialist în sănătate prenatală.

"Meghan stă în picioare întreaga zi, purtând pantofi cu toc, iar acest lucru accentuează durerile de picioare care apar în timpul sarcinii.
Numeroase femei sunt nevoite să aleagă pantofi cu un număr mai mare în timpul sarcinii pentru a se simți confortabil. Meghan folosește deja un truc răspândit în rândul vedetelor, acela de a purta pantofi cu toc cu un număr mai mare pentru a evita bătăturile, prin urmare va fi nevoită să aleagă un număr și mai mare, dar și pernuțe de silicon în interiorul pantofilor sau tocuri mai mici"
, adaugă expertul în patenting Siobhan Freegard.

Copilul lui Meghan Markle și al Prințului Harry se va naște în primăvara anului viitor și va fi al șaptelea în ordinea succesiunii la tron.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod