Meghan Markle

5 celebrități care ne-au influențat stilul vestimentar în 2020

A fost un an ciudat în ce privește celebritățile și moda.
Cele mai multe evenimente de pe covorul rosu au fost anulate – de la Met Gala, pana la cele mai importante spectacole de decernare a premiilor – sau au fost tranformate intr-o versiune virtuala. Initial am fost dezamagiti pentru ca n-am mai vazut la fel de multe tinute glamouroase, insa curand ne-am dat seama ca Instagram a luat locul covorului rosu – aici am vazut cele mai creative tinute ale vedetelor, aici au luat nastere trenduri si noi figuri proeminente ale modei.

Datorita Instagramului, videoclipurilor muzicale si celebritatilor care au continuat sa faca lucruri normale, cum ar fi cumparaturile, am reusit sa ne regasim inspiratia care ne lipsea.
Genul nu mai conteaza, avand in vedere ca si Harry Styles a devenit o sursa enorma de inspiratie – atat pentru barbati, cat si pentru femei. Am imbratisat atat combinatiile vesele si surprinzatoare, cat si minimalismul atemporal.

Iata, asadar, care sunt celebritatile care ne-au influentat cel mai mult stilul in 2020.


Harry Styles


Harry si-a schimbat dramatic stilul vestimentar anul acesta. El a inceput sa fie mult mai fluid cu tinutele lui, astfel ca a purtat si piese de inspiratie feminina, precum bluzele vaporoase, fuste sau chiar genti de umar.
Acesta a declarat ca ii place sa experimenteze si ca n-ar trebui sa ne impunem limite ce tin de gen. Tinutele lui, ce includ adesea piese colorate statament, au fost recreate constant pe TikTok anul acesta.

Rosie Huntington-Whiteley


Rosie este regina minimalismului, iar tinutele ei pur si simplu ne-au fermecat anul acesta. De la The Row, la Bottega Veneta, ea poarta piese clasice, simple, dar de o eleganta aparte. Lasa-te inspirata din paleta ei cromatica, formata din bejuri, camel, alb, negru sau gri.
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod