De Paște poartă Româneşte

Tradiţia populară spune că de Paşte e bine să purtăm haine noi. Un pretext întemeiat pentru doamne, ca să meargă la o nouă sesiune de shopping. Dacă în zi de sărbătoare, bunicii noştri îşi puneau hainele cele mai alese, cusute chiar de mâna lor, astăzi, designerii autohtoni încurajează păstrarea tradiţiei de a purta româneşte şi vin cu oferte tentante pentru reprezentantele sexului frumos care doresc să-şi înoiască garderoba.

Da, oferta este pentru voi doamnelor și domnișoarelor! Fie că alegeți să întâmpinați Paştele la slujba de Înviere, să petreceți ziua la o masă festivă în familie sau să încheiați seara la un party în club, iată câteva sugestii în alcătuirea ţinutei potrivite.

O sărbătoare atât de importantă nu poate fi neglijată, iar look-ul tău trebuie să fie perfect în orice moment. Alege piese clasice pe care să le îmbini cu cele moderne, adăugă și un strop de culoare în outfitt-ul tău și sigur nu vei trece neobservată.

Pantofii reprezintă elementul cheie al garderobei de Paște. În noua colecție de primăvară-vară by Veronesse, vei găsi perechea potrivită de pantofi de care e imposibil să nu te îndrăgostești. Poți alege pantofii stiletto, în culori seducătoare, balerinii fini, eleganți și comozi sau sandalele cu barete și accesorii spectaculoase din piele naturală, moale, lucrate manual și atent decupate.

Gențile în nuanțe vesele și puternice, lucrate manual și cu accent pe detalii, vor oferi un aer chic ținutei tale de sărbătoare. Alege modelul care se potrivește stilului tău și lasă-te admirată de privirile celor din jur.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod