Ultimele apariții oficiale ale lui Meghan Markle alături de Familia Regală. Ce ținute a purtat Ducesa de Sussex

De Ziua Commonwealth, celebrată pe 9 martie, Prințul Harry și Meghan Markle s-au reunit oficial cu William și Kate pentru prima dată după ce au anunțat că vor renunța la atribuțiile regale.
Este al treilea an de când Meghan s-a alăturat familiei regale la slujba dedicată Zilei Commonwealth care se desfășoară la Westminster Abbey și este ultima apariție publică pe care cuplul o va face în calitate de membri seniori ai familiei regale.

În anii trecuți, cei doi prinți și soțiile lor au ajuns împreună la slujba dedicată acestui eveniment. Anul acesta, însă, au ajuns separat. Ducele și Ducesa de Cambridge au ajuns la scurt timp după Harry și Meghan, intrând în catedrala Westminster la câteva minute după ei.
Regina Elisabeta a II-a a ajuns ultima, intrând în catedrală alături de Prințul Charles și Camilla, Ducesă de Cornwall.



Meghan și Harry au purtat ținute asortate pentru acest ultim eveniment oficial. Ducesa de Sussex a ales o rochie verde smarald semnată Emilia Wickstead, cu mâneci trei sferturi și o capă asimetrică plasată în jurul gâtului ce se continuă pe umărul stâng. Meghan a asociat rochia cu o pălărie în aceeași culoare creată de designerul William Chambers, un clutch Gabriela Hearst și pantofi nude din piele întoarsă Aquazzura, brandul său favorit.

Sacoul de culoare albastru închis purtat de Harry a avut o căptușeală în aceeași nuanță de verde intens precum rochia soției sale.



O altă apariție oficială a lui Meghan a fost cea de la Festivalul de Muzică Mountbatten, desfășurată pe 7 martie.
Și de această dată Ducii de Sussex au ales să-și asorteze ținutele. Meghan a purtat o rochie de un roșu intens, precum uniforma tradițională purtată de Harry în calitate de Căpitan General al Marinei Regale. 

Ducesa a ales o rochie lungă și elegantă a brandului de lux Safiyaa. Rochia roșie până în pământ a fost asortată cu o pereche de pantofi roșii cu toc, un clutch Manolo Blahnik și cercei de tip candelabru din rubin. Meghan a ales un machiaj delicat în stil smoky eye și un ruj nude, iar părul a fost lăsat liber pe spate, cu o cărare perfect dreaptă pe centru.



Pentru Endeavour Fund Awards, un alt eveniment oficial la care au participat zilele trecute, Meghan și Harry au ales ținute în două tonuri diferite de albastru.
Ducesa de Sussex a ales o rochie Victoria Beckham strânsă pe corp, într-o nuanță surprinzătoare de albastru electric. A fost prima apariție oficială a cuplului după ce au anunțat că vor renunța la statutul de membri seniori ai familiei regale.

Meghan a accesorizat rochia cu o pereche de cercei delicați din aur și pantofi stiletto din sued de culoare albastru închis. A completat ținuta cu un clutch albastru cu detalii aurii. Harry a purtat un costum bleumarin și o cravată într-o nuanță de albastru similară cu cea a rochiei alese de Meghan.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod