Ținutele purtate de vedete la Premiile Grammy 2019

Gala Premiilor Grammy 2019 a avut loc duminică la Staples Center din Los Angeles, iar celebritățile au defilat pe covorul roșu în ținute spectaculoase sau nonconformiste.
Cântăreața Cardi B a purtat o rochie vintage Mugler Couture din 1995, cu un top evazat și aplicații din perle. Dua Lipa a impresionat printr-o rochie argintie cu trenă foarte lungă. Artista din Marea Britanie a avut nevoie de ajutorul unui asistent pentru a-i căra trena masivă. 

Michelle Obama, fosta primă doamnă a SUA, a avut o apariţie surpriză în deschiderea evenimentului de la Staples Center din Los Angeles. Aceasta a purtat un costum Sachin & Babi format din top și pantaloni acoperite cu paiete argintii.

La ediţia de anul acesta, a 61-a, a premiilor Grammy, muzica rap și celebritățile feminine au dominat scena. 

Childish Gambino, numele de pe scena muzicii al actorului Donald Glover, a obţinut patru trofee pentru piesa "This Is America".
"This Is America", care se referă la identitatea populaţiei de culoare şi brutalitatea poliţiei, a fost desemnată cel mai bun cântec al anului, devenind prima piesă rap din istorie recompensată cu prestigiosul trofeu. Piesa a mai primit premiile Grammy pentru cea mai bună înregistrare a anului, cel mai bun videoclip muzical şi cea mai bună interpretare rap, potrivit Mediafax. 

Childish Gambino a absentat, însă, de la gala Grammy, la fel ca şi alte nume mari ale genului, precum Kendrick Lamar şi Jay-Z.
Dar canadianul Drake a participat la ceremonie, unde a primit premiul pentru cel mai bun cântec rap, "God’s Plan".

Kacey Musgraves a câştigat premiul Grammy pentru cel mai bun album al anului, "Golden Hour", dar şi trofeele pentru cea mai bună piesă country, "Space Cowboy", şi cea mai bună interpretare country, "Butterflies".

Lady Gaga şi Brandi Carlile au câştigat fiecare câte trei premii Grammy. Astfel, Carlile - artista cu cele mai multe nominalizări anul acesta, şapte - a câştigat premii Grammy în categoriile dedicate genului Americana şi American Roots, în timp ce Lady Gaga a primit trofee pentru cea mai bună interpretare a unui duo/grup pop, pentru "Shallow", de pe coloana sonoră a filmului "A Star Is Born" (împreună cu Bradley Cooper), dar şi cea mai bună interpretare pop, pentru "Joanne".
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod