Tendințe în modă pentru 2021 inspirate de seriale de succes

Serialele TV au devenit refugiul nostru în zilele lungi de izolare din timpul pandemiei. Nu este deloc o surpriză faptul că ținutele frumoase din filme au influențat tendințele în modă pentru acest an.
Descoperă câteva dintre trendurile de modă ale acestui an care sunt inspirate din seriale:

Colier din aur sau argint - „Normal People”

Din momentul în care serialul Normal People a devenit disponibil pe platformele de streaming, lănțișorul purtat de personajul principal, Cornnell Waldron, s-a transformat într-un accesoriu must have pentru majoritatea pasionaților de modă. Căutările pentru coliere din aur au crescut cu 23% în luna aprilie a anului trecut, iar trendul se menține și în prezent. În prezent, căutările pentru „lănțișoare din aur” sunt cu 42% mai mari comparativ cu anii trecuți.

Piese vestimentare purtate de prințesa Diana - „The Crown”

Ținutele purtate de Prințesa Diana în anii '80 au fost puternic evidențiate de serialul The Crown, în care actrița britanică Emma Corrin a interpretat rolul „Prințesei Inimilor”.
În sezonul patru, în care accentul este pus pe relația dintre Diana și Charles, a dus la o creștere dramatică în popularitate a pieselor vestimentare îndrăgite de Diana. Faimosul pulover cu oaia neagră a avut o creștere în căutări de 110%, cămășile în carouri roz au crescut în căutări cu 73%, iar bluzele cu guler au avut o creștere de 31%.

Corset -  „Bridgerton”

Srialul de succes Bridgerton și-a lăsat la rândul spu amprenta asupra tendințelor în modă pentru acest an. O piesă vestimentară mai puțin obișnuită a avut parte de o revenire spectaculoasă.
Este vorba despte topul corset, de care fashionistele și celebritățile par să se fi îndrăgostit. „La patru săptămâni după lansarea serialului Bridgerton, am observat o creștere de 123% în cazul corsetelor. În prezent, căutările online pentru corsete la nivel mondial crește cresc cu 39% de la o lună la alta”, au declarat pentru whowhatwear.co.uk reprezentanții unei aplicații de shopping.

Piese vestimentare în carouri - „The Queen's Gambit”

Serialul Netflix „The Queen's Gambit”/„Gambitul Damei” s-a dovedit a fi un real succes, iar influențele sale s-au făcut remarcate și în lumea modei.
Piesele care au devenit foarte populare în urma acestui serial sunt cele în carouri, inspirate de moda anilor '60, perioada în care se desfășoara acțiunea filmului. Căutările pentru piese vestimentare în carouri au crescut cu 43%.

Piese în stilul anilor '70 -  „The Serpent”

Moda anilor '70 revine cu regularitate în tendințe sezon după sezon, iar din momentul lansării serialului „The Serpent”, la începutul acestui an, căutările pentru piese vestimentare inspirate de acea perioadă au crescut semnificativ. Blugii evazați au avut parte de o creștere în căutări cu 39%, topurile cu guler de tip halter au avut o creștere de 33%, iar eșarfele pentru păr au crescut în căutări cu 23%.
De asemenea, imprimeurile de inspirație psihedelică au avut o creștere în căutări cu 45% mai mare comparativ cu anii trecuți.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod