Designerul Jacquemus și-a transformat bunica în model pentru a-și promova noua colecție

Izolarea și restricțiile impuse de pandemie au adus numeroase afaceri în pragul falimentului. Cu toate acestea, este impresionant cum unele brand-uri s-au adaptat rapid la noua situație și au găsit soluții inovatoare pentru a se reinventa și a face față provocărilor.
Din moment ce ședințele foto și show-urile de modă au fost anulate, o provocare pentru casele de modă este prezentarea noilor colecții. Modelele se fotografiază singure, acasă, iar fotografii își transformă livingurile în studiouri foto.

O soluție interesantă și amuzantă este cea găsită de creatorul de modă din spatele brandului Jacquemus. Designerul francez Simon Porte Jacquemus a avut o idee mai puțin obișnuită, și anume de a-și transforma bunica în model. Acesta și-a fotografiat bunica purtându-i creațiile, folosind pe post de studiu câmpurile înflorite din orașul francez în care locuiesc. 
 

Citește și: Bunicile noastre știau ce este eleganța! Fotografiile de nuntă din trecut care te vor impresiona 


Tânărul designer se află în izolare alături de familia sa, astfel că și-a rugat bunica, pe nume Liline, să fie model pentru noua sa colecție.
O doamnă cât se poate de cochetă, Liline s-a ridicat la nivelul așteptărilor nepotului său. Aceasta pozează cu o grație desăvârșită, de parcă ar fi fost născută pentru așa ceva.

Se poate spune că Liline este una dintre cele mai cool bunici din lumea modei. Descoperă imaginile pentru promovarea noii colecții realizate de Simon Porte Jacquemus cu ajutorul bunicii sale.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod