Kate Middleton nu are voie să poarte aceste accesorii înainte de ora 18:00

Membrul unei familii regale are multe privilegii, dar și o sumedenie de restricții cărora trebuie să li se supună. Kate Middleton a trebuit să învețe regulile stricte de protocol când a devenit ducesă.
Sunt o multime de lucruri, unele chiar neobisnuite, cu care cineva care face parte din familia regala a Marii Britanii trebuie sa se obisnuiasca. De la trecerea prin pregatirea specifica pentru rapire (da, chiar se face antrenament pentru astfel de situatii), pana la modul corect in care trebuie sa coboare pe scara, Kate Middleton a avut multe lectii de invatat inainte de a deveni sotia Printului William.

Cele mai multe reguli de protocol vizeaza tinutele pe care trebuie sa le poarte membrii casei regale, de la purtarea ciorapilor pana la interzicerea treningurilor si evitarea jeansilor in aparitiile oficiale, noteaza Marie Claire.

Stralucirea este permisa doar seara


Saptamana aceasta s-a aflat si o regula curioasa, legata tot de tinuta doamnelor din familia regala britanica. Purtarea diamantelor este strict prevazuta in protocol, fiind interzisa in cea mai mare parte a zilei. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod