Hipster la 80 de ani: Cine este Prințul Michael de Kent, cel mai elegant bărbat din familia regală

Toți ochii sunt ațintiți asupra noii generații a Familiei Regale Britanice: Prințul William, Prințul Harry și soțiile lor, Kate Middleton, respectiv Meghan Markle.
De asemenea, în centrul atenției sunt și copiii lor, ale căror fotografii strâng pe rețelele de socializare zeci de mii de aprecieri. 

Fanii, criticii și pasionații de modă urmăresc cu mare atenție fiecare ținută purtată de membrele familiei regale, iar piesele pe care acestea le poartă se epuizează în numai câteva ore din magazine.

Însă un alt membru al Familiei Regale Britanice care este admirat pentru stilul său vestimentar impecabil este Prințul Michael de Kent. Având o barbă perfect întreținută și purtând de fiecare dată costume croite perfect, cravată asortată, batistă în buzunarul de sacou sau chiar floare la rever, Michael de Kent arată la cei 80 de ani ai săi precum un adevărat model. 

Citește și: Lovitura insuportabilă pe care Prințesa Diana a primit-o cu o seară înainte de nunta ei: Charles i-a spus că nu o iubește



Deși este mai puțin cunoscut decât ceilalți membri ai familiei regale, Prințul Michael de Kent este un nume important al Casei Regale Britanice.
Născut pe 4 iulie 1942, Michel este fiul lui George, Duce de Kent și al Prințesei Marina a Greciei. Fiind nepotul Regelui George al V-lea și al Reginei Mary de Teck, este astfel vărul primar al Reginei Elisabeta a II-a. La momentul nașterii sale era al șaptelea în ordinea succesiunii la tron. În prezent este al 47-lea în ordinea succesiunii.

Stilul său vestimentar impecabil s-a făcut remarcat încă din tinerețe, Prințul Michael fiind un reper în lumea modei pentru generațiile trecute. În anul 1978 Michael s-a căsătorit cu Baroneasa Marie Christine von Reibnitz.
Împreună au doi copii - Lady Gabriella Windsor și Lord Frederick Windsor.

Michael de Kent nu „lucrează” în cadrul casei regale, neavând îndatoriri oficiale, însă uneori își face apariția la evenimente regale și reprezintă Regina. Prințul și familia sa nu primesc bani din fonduri publice, dar fiind rude apropiate ale Reginei, participă la evenimente regale din când în când. La fel ca Prințesele Beatrice și Eugenie, aceștia își asumă unele îndatoriri publice și reprezintă Regina atunci când este necesar.

În afara aparițiilor regale, Prințul Michael are o lungă carieră militară.
A avut misiuni în Germania, Hong Kong și Cipru, iar în prezent deține o firmă de consultanță.

Mai mult decât atât, este implicat în peste 100 de organizații caritabile și este interpret calificat de limba rusă. Din partea mamei, Prințesa Marina a Greciei, Michael este înrudit cu dinastia Romanov, ultima dinastie imperială a Rusiei.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod